Speltips: Minnesota Wild - Buffalo Sabres - Ett dominant Wild fortsätter i samma riktning

Minnesota Wild oerhört bra på hemmaplan

Inleder med att dra lite stats om deras stats på hemmaplan där man den här säsongen har 6-0-2 och fortsatt i samma trend som hade förra året där man avslutade med 27-6-8 och det att jämföra med deras bortastats 18-20-3 och min slutsats av det är att dom där 5% man brukar ge hemmalag som fördel i odds är något högre på just lag som Wild då det uppenbarligen ligger något i statsen som visas att det laget gör jobbet bättre på hemmaplan helt enkelt. 16-17 säsongen avslutade man med 27-12-2 på hemmaplan och man har i stort sett varit riktigt bra på hemmaplan på ett bra tag och samma kärna är ju kvar i laget som knappt byter ut spelare kan man tycka.

Bra form

Wild har just nu 7-3 på deras senaste tio matcher och har börjat växla upp rejält i kampen om en förstaplats mot Nashville. Jag tror att man har god chans att minst komma 2a i divisionen även om Jets ser riktigt starka ut och det blir en kamp mellan dessa helt enkelt kan jag tro. Fördelen med Wild är att dom inte är beroende av sina spetsspelare som andra lag och det laget ska vara skyddat extra mot skador då man i princip är det laget med bäst bredd av alla lag tillsammans med Predators och Blues skulle jag säga. Med Dubnyk igång så har man ett stabilt försvar och anfall samt en målvakt vars peak ligger bra högt om han bara vill. Spelare som Parise och Coyle ser mycket bättre ut i år medans spelare som Niedereiter och Eriksson-Ek har tagit ett kliv tillbaka. Som bekant tar man alltså upp Coyle till en högre kedja och kör fortfarande med Koivu/Staal som centrar och Granlund som en högervinge.

Två riktigt stabila kedjor som haft en hög produktion framåt och målskytten Zucker håller en jämn nivå hittills. På backsidan har Dumba varit riktigt het i år och Suter håller samma klass som innan. Innan säsongen så var jag ändå lite skeptisk till Wild men inte pga lagbygget utan att lag som Blues och Dallas skulle vara snäppet över Wild eller väldigt nära och kanske stänga ut Wild från en slutspelsplats. Men som det ser ut nu slipper man kriga Wild Card och endast plocka tredjeplatsen i Central.

Ett trött Sabres?

Jo det kan vara värt att lägga på minnet här då Sabres kommer alltså vara back to back som det heter inom NHL när ett lag inte fått vila utan spelade 24 timmar innan som Sabres ska göra mot Jets. En bortamatch uppe i Kanada för Sabres för att sedan åka ner och möta Wild och att möta Jets är inget man bara åker och gör utan det är en tuff arena att spela i och ett riktigt tufft lag att möta så att det inte ska ha någon negativ effekt på Sabres i mötet mot Wild kan vi lägga åt sidan för det kommer det garanterat ha.

Sabres inte så bra?

Som bekant om man läser mina inlägg är jag lite kritisk till bolagens värdering av Sabres just nu och jag går gärna emot den när Sabres målas upp som ett top17-19 lag i ligan medans jag håller laget runt 24-25. Sabres tabellläge lurar nog många och gömmer alla problem som kretsar kring Sabres lag. Först och främst har man problem med försvar, målvakt och deras anfallsspel överlag saknar en jämn nivå. Eichel har inte sett lika bra ut som han inlett och även Skinner tycker jag trappat av lite på senaste tiden. Jag gillar dock Reinhart och tycker att han är årets lyft i Sabres framför Skinner. Bakom förstakedjan så är det ju inte så trevligt hos Sabres och man dras fortfarande med 6mille kontrakt på avdankade Okposo som inte alls gillas av coachen i 5v5 och det känns lite allmänt tråkigt i det laget och uttrycket segt lag kan vara värt att mynta.

Speltipset

Jag ogillar ofta att spela favoriter för att det helt enkelt är svårare tycker jag att värdera odds under 2.00 och runt där och det gör att jag avkastat sämre på just dessa spelen över tid och därför växlat lite mot högre odds och underdogs där jag tycker mig ha bättre edge. Men samtidigt försöker jag bli bättre på mina favoritspel och här tycker jag ändå se edge när det ändå är så pass stor skillnad mellan lagen och vi har faktorer som Back to back och hemmafördelen Wild Har.

Spelet

  • Minnesota Wild FT @ 1.95 Feelbet
  • Allt över 1.90 är bra här på alla spelbolag

Bästa oddsbonusarna

Innan du spelar kolla om du tagit alla bonusar som finns. •

BÄSTA ODDSBONUSARNA ​ ​

Jämför NHL Odds

JÄMFÖR NHL ODDS

Trupper

TRUPPER






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.