Speltips: Minnesota Wild - Washington Capitals - Ett lag i form mot ett ur form

Pittsburgh - Washington 4/10

Frågetecknen i Capitals

Formen är inte sådär för att uttrycka sig milt om Caps läge just nu efter stora förlusten mot Coyotes och jag säger stora för att Coyotes FT låg en bit över 4.00 odds och man förlorade dessutom med mer än ett mål. Rent spelmässigt så hade man givetvis övertaget som väntat, annars hade det varit mycket värre. Men mer oroväckande är det att man gjort fyra mål på deras tre senaste matcher vilket inte alls är likt ett lag som Capitals som förlitar sig på sin offensiva spets. Rent målvaktsmässigt ska Capitals inte ha några problem så att lyckas stänga ner matcher och hålla siffror låga när anfallet inte gör jobbet framåt och det uppstår en del matcher med få mål som det gjort senaste tiden.

Bäckis produktion

Capitals har en för dålig utdelning på sina forwards bakom toppen och jag hade gärna sett mer av Bäckström och Oshie. Bäckström har knappt gjort poäng i 5v5 spelet utan har i princip bara poäng i deras powerplay så den kedjan gör i princip inget framåt 5v5 vilket är ett stort problem för Caps som i princip måste förlita sig på Kuznetsov och Ovechkin gång på gång.

Capitals status i divisionen

Jag ser inte Capitals som ett top5 lag i ligan utan tycker man överpresterat i mina år egentligen och lag som Jackets är bättre om jag skulle ranka Metro upp och ner och jag tror Hurricanes mycket mål kan ha läge att peta ner Caps i år. Capitals just nu ligger en bit ner i tabellen och har gått samma öde till mötes som Penguins där båda lagen öppnat svagt sett till förväntningarna enligt oddsen som fanns före säsongen.

Ligans hetaste lag

Är vad man kan säga om Minnesota Wild som just nu kör på i hög fart och är på väg mot toppen i tuffa divisionen central när man i natt vann på bortaplan mot Blues som ändå såg helt okej ut, bättre än vanligt för att Blues med andra ord. Wild har spelat riktigt bra senaste tiden och har fått igång många spelare i sitt lag att producera framåt och inte minst viktigaste kuggarna Granlund, Parise och Koivu för att nämna några. Wild är också kända för att vara väldigt bra på hemmaplan och hade förra säsongen ett riktigt bra facit där man visade sig vara svårslagna trots att säsongen i sig inte gick speciellt bra även om man lyckades ta sig till slutspel.

Dubnyk ser bra ut

Mycket hopp när det gäller Wild hänger på målvakten Dubnyk som hittills varit riktigt bra för Wild och i sin peak är han en top5 målvakt i ligan utan tvekan och kan han hålla denna formen ett tag till så är det riktigt bra för Wild. Central kan bli tuff i år när Avs visar att man inte kommer släppa sista slutspelsplatsen där innan Wild Card så lätt och kanske kan Wild även utmana Jets i toppen om en andraplats nu när Dallas och Blues ser så svaga ut och Hawks kan vi inte räkna med i år heller direkt.

Speltipset

Jag tycker just nu att dessa lag är väldigt jämna i nivå och Caps har fler brister än Wild i nuläget och det som fick mig att tveka innan var att Wild aldrig fick igång sina spelare och man hade aldrig några målskyttar så matcherna var rätt tråkiga överlag.

Nu när Capitals ändå är lite ur form och Wild är stekheta med en Granlund som gjort poäng 14 matcher i rad så tror jag att det är fel av bolagen att göra Wild till en underdog i denna matchup då Wild endast är lillfavorit pga hemmaplan annars hade vi fått se Capitals nere på 2.15 ft odds hemmaplan medans vi här får 2.40 på Wild. Jag tror jag tänker lite mot bolagen och marknaden här som alltid har en förkärlek till Caps och alltid haft så skulle inte bli förvånad om Pinnacle lägger sina odds också med Wild som lillfavorit.

Bästa oddsbonusarna

Innan du spelar kolla om du tagit alla bonusar som finns.

BÄSTA ODDSBONUSARNA

Jämför NHL Odds

JÄMFÖR NHL ODDS

Trupper

TRUPPER

Spelen

  • Wild FT @ 2.40 (2.25+)
  • Rygga här på NordicBet
  • 14 November 02:00





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.