Rivalmöte

Rivalmöte i Metro mellan Capitals som stigit upp som klar vinnarkandidat i Metros Division och när Penguins är flera kliv bakom och smygarlag som Devils presterar uselt så är det utan tvekan den svagaste divisionen av dom alla just nu med en topp som skiljer stort från mängden. Också därför Hurricanes har en chans på slutspel i år med tanke på just detta. Jackets som länge varit precis under Penguins och Capitals har alltid fått många lovord varje år och kanske en av nhls bästa trupper om man ser till helheten med Bobrovsky och stabilt backpar.

Man har även fått igång tre riktigt bra kedjor även om man fortfarande har en del problem med leveransen från Wennberg. Panarins kedja är fortsatt lysande och man har haft en del otur på starten av denna säsong. Mycket för att att deras offensiva kraft inte nått den förväntade nivån. En del kemiproblem med spelare som Foligno och Wennberg kanske som inte hittar sin roll? Annars tycker jag att flera andra spelare gjort flera lyft som Boone Jenner och Josh Anderson.

Capitals har börjat som väntat och det är riktigt svårt att Caps ska fråntas en säker slutspelsplats när man fortfarande har ett intakt lag och bara Holtby håller sig ifrån sina mindre bra perioder så kan vi nästan spika in en 100% vinst i Divisionen. Laget ser stabilt ut men jag hade velat se lite mer leverans från deras mindre kedjor.

Andre Burakovsky

Vår svenske man I Capitals som tagit mindre kliv varje säsong och också fått chansen därefter av coachen gång på gång har denna säsongen inlett svagt. Började säsongen i en lite högre kedja för att sedan flytta ner när spelet inte fungerade med toppspelarna i laget. Jag vet inte riktigt vad Capitals vill med Burakovsky men man verkar smått satsa på att svetsa in honom i en större roll med Lars Eller som det ser ut som nu.

Tyvärr tappat sin PP plats i 2nd PP och fått spelminuter minskade. Jag ser ändå stor potential här och ser verkligen inte varför inte han skulle ha en plats i deras andra powerplay och få mer speltid i tredjekedjan. Laget satsar på Connolly istället och det gör att Burakovskys vanliga 2.55 poängodds istället flyttats upp 100 punkter enbart pga den dåliga formen. Nu får man alltså 3.50 att han ska göra poäng vilket känns helt okej för att vara hemmaplan. Betsson sätter sina odds rakt efter formen och det känns ju fel att göra det på en sample size som denna när någon fått en dålig start.

Cam Atkinson

Blue Jackets egna Ovechkin lite är på tapeten igen här och andra halvan i Panatkinson. Är lagets sniper i största del och spelar i stort sett varje gång Panarin är på isen och är där högerforward. Spelar även i Jackets starka starka powerplay även där med Panarin, men också Dubois och stjärnbackarna Werenski och Jones. En spelare med hans kaliber och umgänge/speltid ska absolut inte vara så högt som 1.80 odds utan här vore det rimligt att lägga honom kring 1.58-1.59. Capitals är absolut inget lag som är tillräckligt bra i sin defensiv för att stänga ner Jackets som man annars kan göra med bottenlaget utan vi kan nog räkna med att Jackets ändå får in 3 mål här med tanke på att deras Ö 2.5 odds är kring 1.79.

  • Atkinson Att göra minst 1 poäng @ 1.80 Betsson

  • Burakovsky Att göra minst 1 poäng @ 3.50 Betsson

  • 10 November 01:00

Alla rekar
Atkinson Ö 0.5P
2018-11-10 01:00
Capitals - Jackets
3.00 u
Void
Burakovsky Ö 0.5P
2018-11-10 01:00
Capitals - Jackets
1.50 u
-1.50 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"