Speltips: Rayo Vallecano-Barcelona: The Suarez show

Barcelona 1/12

Lionel Messi? Han är oersättlig – men vem har sagt att Suarez försöker ersätta honom? I stället tuggar han bara på, den uruguayanske pistolmannen, och avfyrar dödliga kulor rakt in i motståndarhjärtat. Det gör han även mot Rayo Vallecano.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Rayo Vallecano

Näst sist i serien, näst flest insläppta, näst sämst målskillnad. Efter att ha tagit hem Segunda gjorde sig Rayo Vallecano redo för högstaligan den här säsongen, men inledningen har varit allt annat än positiv. En vinst på tio matcher och tjugo mål bakåt vittnar om inte annat om en skillnad mellan Segunda och Primera.

För att bryta sviten på sju raka utan seger krävs en rejäl skräll mot Barcelona, och att Raul de Tomas är hundraprocentig framför mål. Anfallaren står hittills på tre fullträffar, fler än någon annan i Vallecano. Vad talar egentligen för hans armé? Att de går in i striden med inställningen att man har allt att vinna.

Form: F-O-F-F-O

Skador och avstängningar: Tito, Gorka Elustondo

Läget i Barcelona

Real Madrid på niondeplats, Barcelona i serietopp – och en El Clasico där Barca hamrade in spiken i den helvita kistan, fick Real att byta tränare och satte en krisstämpel på sin ärkefiende från huvudstaden. I täten gick Luis Suarez, en uruguayansk urkraft som smällde in ett hattrick på den största scenen.

Lionel Messi är fortsatt skadad, men det blåröda tåget har inga planer på att bromsa in på förlorarstationer. I stället slänger man in Arturo Vidal och ser honom nicka in 5-1 mot Real, ger plats för Ousmane Dembele som serverar assist, låter Arthur styra och ställa som om han aldrig gjort annat i sitt liv. Barcelona ångar på – så även i denna match.

Form: V-V-V-O-V

Skador och avstängningar: Lionel Messi, Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen

Slutsats & speltips

Vallecano kommer inte att bli laget som stoppar Barcelona och stå för omgångens skräll. Jag tror i stället att Suarez målform håller i sig och att anfallaren stöter in matchens första mål, vilket ger 3,50 på Betsafe. Jag testar även Barcelona-seger med handikapp (-2) till 2,75 på bet365.

Långskottet för dagen kommer på en fast situation från Suarez högerfot. Med Leo Messi borta kan det ju bli han som kliver fram och skruvar in en frispark – och att han ger Barcelona ledningen med 1-0 på det sättet ger 15 gånger pengarna på Bet365.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Arthur. Vid det här laget har väl ingen missat hur han är handen i mittfältshandsken?






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt