Speltips: Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers - Underskatta inte Avs

Otroligt nöjd med gårdagens resultat på bombmattan vi drog ut och kul också att många hann inte på många spelen. Väldigt få matcher idag så tar ett spel på nästa omgång istället som är bra mycket roligare och där finns det några riktigt fina matcher man lär hitta bra odds i.

Colorado Avalanche

Avalanche eller Avs som dom också kallas spelar sin andra hemmamatch för säsongen här och man kommer till den här matchen med bra självförtroende efter att man i natten som var totalt slaktade Minnesota Wild. Minnesota Wild som är tippade högre än Avs i grundserien sattes först som favorit innan Avs senare spelades ner som favorit närmare stängning. Men var det att många inkl oddssättare verkligen tycker Wild är ett bättre lag än Avs. Avs inledde matchen kanon och från start satte man stor press på Wild och började nästan likna Kings i hur bra man unde hålla i pucken. Wild hade problem här direkt och visste inte alls hur man skulle kontra mot ett Avs som inte alls brukar spela som man gjorde för några säsonger sedan. Avs släppte dock ganska tidigt in ett mål här men kunde snabbt pricka in 1-1 och efter det dominerade Avs hela matchen till slutet och vann med tre mål.

Sett till corsi och xG så hade Avs total kontroll över matchen och det är liksom alltid så när Avs har hemmaplan. Avs på hemmaplan har väldigt grymma stats och ser man till förra säsongen var det som att Avs spelade b-laget på bortaplan och a-laget på hemmaplan och således kommer jag bara spela Avs på hemmaplan. Bolagen underskattar helt klart den faktorn här och speciellr när det gäller ett lag som Avs som i princip aldrig gör en dålig match på hemmaplan. Vi minns ju slutspelet mot Predators man förlorade 2-4 men var det bättre laget i underliggande statistiken merparten av matcherna. Jag förstår ärligt inte varför oddsen är satta till 1.90 på +0 här det gör jag verkligen inte för det var samma visa mot Wild att Avs sattes högt och sedan spelades ner efter Pinnacle släppte och det dök in insatser här. Flyers är kanske snäppet över Avs i ren skill men Avs bevisade något här mot WIld och det är ingen slump att Avs kunde göra ett sådant game så jag är beredd att sätta en liknande värdering som jag gjorde mot Wild här.

Philadelphia Flyers

Startskottet för säsongen blev introduktionen till nya skräckfilmskaraktären "Gritty" som skulel bli Flyers nya maskot. Och som man skrällde och höll tillbaka Vegas på hemmaplan. Att Flyers som i grunden har rätt dålig målvakt och försvar skulle kunna hålla bort ett Vegas som brukar kontrollera sina matcher såg jag som ganska osannolikt speciellt med tanke på att Vegas odds spelades ner under hela dagen. Men frågan är om Flyers verkligen var så bra som Avs? Nej Flyers var inte i närheten av Avs nivå igår och om man ska betygsätta Flyers och Avs vinster så imponerade Avs betydligt mycket mer på mig än vad Flyers gjorde. Vegas hade ett riktigt off-game vilket inte är likt dom alls och Flyers ska inte kunna hålla så tätt som man gjorde det finns liksom inte för så stabila är verkligen inte laget jag känner där.

Men rent truppmässigt så har man ju såklart bra trupp och jag kan ändå förstå varför man satt Flyers att gå till slutspel rätt lågt ändå med tanke på att sista platsen i Metro är ganska öppen och Wild Card är inte alls lika tuffa där i Eastern som I Western och i värsta fall får man liksom slåss mot Panthers om en sådan. Jag tycker det finns klara brister i Flyers kedjor och tror att kemin i deras lägre kedjor kommer minska målproduktionen och lägg då till att man inte alls har världens bästa målvakt direkt utan han tvillingbror med mr coinflip himself snarare och kan ha världens off game.

  • Colorado Avalanche DNB (+0) @ 1.90 (1.79+)
  • Sbtech
  • NHL
Men hallå vad menas med Sbtech?

Sbtech är en oddsprovider för ett stort antal bolag och det menas att om jag rekar ut Bethard eller sbtech så finns dessa odds på 20+ andra spelbolag. Får du då spela för 5kr på Bethard kan du ändå rygga mig om du använder en annan sbtech sida. Jag gjorde en bild på min twitter där jag visar alla sbtechbolag. och för ett förtydliga Bethard = Sbtech

Highlights från lagens senaste matcher


Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt