Speltips: Speltips Inför NHL 18-19 - Anaheim Ducks - Kvar på toppen?

Anaheim Ducks 13/9

Rivstart med en genomgång av lagen och som alltid börjar vi i bokstavsordning och då då hittar vi som alltid Anahaiem Ducks.

Hur ser förväntningarna ut denna säsongen?

Förra säsongen slutade Ducks på starka 101 poäng och var uppe i toppen och tog en andraplats i Pacific efter topplaget Vegas kinpit förstaplatsen med 109 poäng. Sett till hur laget senare presterade i slutspelet så ser jag dessa 101 som en liten överprestation och sett till truppen så ska Ducks inte ligga så högt som 101 kommande året.

Däremot kommer det bli en riktig rysare mellan Vegas, Sharks och Ducks och jag skulle nästan vilja säga att det är helt jämnt mellan dessa lag med en liten edge på Vegas > Sharks > Ducks, men fortfarande väldigt jämnt i toppen där. Ducks bör inte ha så stora svårigheter att nå slutspel om man går på normalfart utan hotet som jag kan se om man nu skulle petas ner i Wild Card är att man slåss om platserna med lag som Wild, Dallas och Oilers.

Fördelen är ju att Ducks är bättre än alla dessa lagen egentligen och Flames håller jag lite längre ner under Ducks nivå. Så att sätta en exakt grundserie poäng blir svårt men jag skulle vilja ha den runt 93.5 med tanke på att jag själv ser Flames som ett större hot än vad oddssättarna ger sken av.

Ducks har haft en förmåga att prestera otroligt starkt år efter år i grundserien och trots att man haft spelare som egentligen inte haft en otrolig avkastning på sina poäng så har man gått starkt och även utan ett toppmålvakt. Skaparen av Corsicahockey har en simulationsmodell som bedömer Ducks till 92 poäng men just den kan man ta med en nypa salt även om det kan ge en fingervisning.

Min helhetsbedömning här är att Ducks fortsatt prestera på top5 nivå i grundserien år efter år trots att man egentligen inte har sån extrem bredd som andra lag.

Ser man till oddsen laget haft varje säsong sedan jag började spela så har man gått över den förväntade linan varje år och det skulle vara naivt av mig att tro att Ducks är något undantag för simpel mattematik. Men missförstå mig inte här utan jag tror fortfarande Ducks håller sig på top3 i Pacific men tror bara vi får en sänkning överlag i poäng för hela Pacific och tror man kommer tappa mycket mer till andra divisioner i år. Vegas kommer trappa ner i år och vi får snarare se 98 poäng istället för 109 som förra året.

Ser man lite till +/- så avslutade laget säsongen på en +19 vilket i sig är godkänt, men glöm då inte bort att Kings som prestera sämre slutade på +36 och på den nivån bör man ha bättre. Men då man också dra argumentet att Capitals slutade på +20? Och Ja sanningen är ju att Capitals i sig spelade långt från bra större delen av grundserien men fick ändå resultaten med sig och jag tyckte som helhet dom gick över förväntan medans lag som Jackets spelade grymt och underpresterade enormt.

Plustecken denna säsong

  • Ondrej Kase
  • Adam Henrique
  • Lindholm och backuppsättningen

Minustecken denna säsong

  • Getzlafs peak borta?
  • Silfverberg kall?
  • Gibsons consistency?
  • Börjar med flera skador på tongivande spelare

Vilka spel erbjuds som lockar? Anaheim Ducks U 96.5 Points @ 1.86 NordicBet och 1.83 Pinnacle. Tycker inte man ska röra slutspelslinan då jag minst velat ha 1.65+






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt