Speltips: Ottawa Senators - Chicago Blackhawks

Chicago blackhawks 21/9

I natten som var hade Blackhawks åkt till Detroit med en riktigt spetsad trupp med spelare som Kane, Toews, Schmaltz och Debrincat. Man åkte på en lite otursam förlust 4-2 trots att man var det bättre laget hela matchen och sågs som favorit enligt oddsen. I inatt har man alltså match igen och även denna gången på bortaplan i Ottawa. Det är rätt ovanligt att man skulle ställa en så bra trupp igen som man gjorde mot Detroit utan snarare att dessa spelare kanske vilas.

Kollar man tillbaka på matcherna som varit för i stort sett alla lag i denna preseason så har inte stjärnor spelat två matcher någon gång och visst kan man inte säga med hundra procent att det kommer vara så även denna gång men jag måste kunna gå på historiken här och slå fast vid att det kommer en klart klart sämre trupp från Blackhawks när dom åker till Ottawa. Men riktigt så enkelt är det inte här utan jag förstår ändå varför oddssättarna är lite spektiska och då är det så att tre bästa backarna var inte alls med mot Detroit vilket gör att det ändå finns en överhängande chans att dessa kommer spela i Ottawa. Men något som går i Senators favör är att Corey Crawford som är Blackhawks första målvakt är skadad och inte kommer vara med.

Senators ställer helt okej till denna matchen men sprar Tierney och Stone till nästa match mot Canadiens och ställer spelare som Duchene och Boedker i nattens match. Och ser man till deras resultat hittills i denna preseason vore det nog roligt för deras fans och staden om dom ändå kunna åstadkomma något bra här på hösten och tända lite hopp tycker man och inte bara förlora. När man åkte på däng mot Leafs hade man ändå en helt okej trupp och trots att jag satt på Leafs så tycker jag att oddsen gled ner lite väl långt och deras 6-3 vinst eller vad det nu var kändes inte helt rimlig med tanke på att Senators hade helt okej trupp. I nuläget står Senators som slight underdog på hemmaplan mot ett Blackhawks som 100%. Och ser

Anledningen också att oddsen i princip står stilla är för att 365 och Pinnacle ej gått ut ännu och det omsätts väldigt lite på preseason så trots att info är ute offical kan det ta lite tid innan vi får se rörelser i oddsen. Som igår med Oilers, Wild och Caps där alla öppnade högt på Pinnacle men spelades ner kraftigt timmar efter till och med varit ute ett bra tag på twitter Jag tycker Senators -0.5 är ett bra spel här och jag skulle säga att nuvarande korrekta oddsen i min bok hade varit att man satt Senators ner mot 1.80 +0 och därmed 2.40 FT och som det ser ut nu får vi 2.67 hos Feelbet och 2.02 på +0 hos Feelbet med. Vi pratar alltså inget megavärde utan jag tycker bara Sens ska vara "slight favorit" med tanke på att man vet att Hawks spelade tung trupp senast.

Jag har även spelat på Jets inatt som kommer med en bra trupp och har dessutom hemmaplan. Flames har nyss kommit hem från Kina och jag är tveksam om man kommer kunna ställa ett riktigt bra lag här utom det blir dom en lite Flames-B här igen mot ett Jets som spelade sitt fulla b-lag natten som var mot Oilers och fick stryk. Jag skulle tippa att vi får se en closing line på Jets närmare 1.75 som med Oilers igår. Och så kommer jag även ta ännu ett spel på Senators men det är inte till matchen i natt igen utan matchen mot Canadiens. Jag tror att den matchen kommer bli väldigt 50/50 sett till truppen Senators skickar ut där med bra anfall och även om deras försvar mot Canadiens är rätt svagt tror jag man får en bra offensiv kraft framåt med en fin trupp och ska väl i regel stänga som en 50/50 match och då tycker jag att man kan ta +0/ML 2.20+

Jag kommer även ta två andra spel som är

Jets FT @ 2.00+ mot Flames (I natt) Finns på Feelbet/Unibet/Noridc/Cool

Senators +0 @ 2.25+ mot Canadiens (Nästa natt)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt