Speltips: Boston Bruins - Calgary Flames - China Games - 13:00

Ska erkänna att jag inte alls följt detta jippo med resa över till Kina och tanken är väl att första matchen jag ska kika på blir just denna. Det är alltid litesvårtippat med dessa matcher och jag tycker båda lagen ställer en rätt så bra trupp. Man ska komma ihåg här att även om lagen har relativt jämna trupper så har Boston ett betydligt vassare spel och trots att man saknar en del spelare så tror jag ändå på en jämn match här och även om jag tycker att Flames kanske borde vara favorit så är jag inte beredd att spela speciellt tungt här utan en medel är nog mest lämplig här.

Istället sneglar jag lite på underspel då förra matcherna varit målrika och jag tycker man ska gå emot förra resultatet lite då det är lite konstigt hur en 5.5 lina plötsligt är nere på 1.60ish på övern när den normalt sett ska ligga på 1 .80+ vid dessa möten. Istället får vi en U 6.0 lina till 1.92 odds hos SBOBET och den finns säkert hos Sportmarket också om man letar lite. Otippat nog så har SBOBET en riktigt hög utbetalning på dessa spel och som stiger upp mot 97% jämfört med Unibets 92% så det får mig att hoppa på tåget ännu mer. Boston går ut med Tukka Rask som starter och Flames vill inte vara sämre och skickar ut Smith som tydligen ska spela hela matchen dessutom.

På det så tycker jag vi ser en okej defensiv från båda lagen där Flames har en ruggig top4 på defensiven med Giordano, Brodie, Hanifin och Hamonic. Boston har också en okej def men har också blandat in 2 rookies. McAvoy är skadad för Boston och kommer inte spela vilket gör att Boston tappar sitt bästa namn på sin defensiv. Och det är där jag vill peta ner Flames till favorit och kanske ta ett litet spel ändå men överlag ser jag U 6.0 som ett bättre alternativ med dessa målvakter. Det var Boston som öste på senast och jag tror inte dom kommer göra samma igen och det känns som oddsen är lite satte pga förra matchen och inte baserat på lagen i helhet.

U 6.0 @ 1.94 SBOBET - Finns hos alla andra bookies med

Flames ML @ 1.98 SBOBET - Finns till 1.95 på 365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt