Speltips: Kan Honka ta sin andra borta vinst för säsongen?

Gårdagens bloggspel slutade i en halv vinst när PS Kemi gjorde ett mål borta mot IFK Mariehamn. Hela gårdagen slutade i en vinst, en halvvinst och en förlust när KuPS fick straff emot sig i 90+3 vilket ledde till lite plus för hela gårdagen. Idag har vi en hel del matcher här i Finalnd, när det spelas matcher i Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen & Kolmonen. Har under dagen haft 3 matcher i tankarna som jag tänkte blogga om, tyvärr så har jag haft rätt så bråttom på jobbet så i två av matcherna har oddsen hunnit sjunka lite för mycket. Men i den tredje matchen är oddset kvar och vi flyttar över fokus på den då.

Inter Turku – Honka Espoo spelstopp 26.06.2018 kl. 17:30

I en av dagens 3 Veikkausliiga matcher får hemmalaget FC Inter, som åtminstone för tillfället får räknas som en av dom stora besvikelserna i årets Veikkausliiga, emot FC Honka som i sin tur får räknas som en av dom största utropstecken såhär långt i årets Veikkausliiga. FC Inter ligger för tillfället på en 8:e plats i tabellen och har från 14 matcher 4 vinster, 4 oavgjorda och 6 förluster med målskillnaden 18-26. Honka i sin tur finns för tillfället på en 5:e plats i tabellen och har från 14 matcher 5 vinster, 7 oavgjorda och 2 förluster med målskillnaden 21-16.

Inter som för säsongsinledningen var räknat som ett av lagen som skulle kunna vara med och överraska samt slåss i toppen av tabellen har inte haft en dans på rosor såhär långt, om man bortser från vinsten i årets finska cup som man överraskande spelade hem. För ca. två veckor sedan fick huvudtränaren Fabrizio Piccareta nog och begärde avsked från laget. In kom istället andretränaren John Allen som tog över huvudansvaret. Under Allens ledning har laget hunnit med att spela 3 matcher med facit 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust. På hemmaplan har man såhär långt inte varit något stor hot för sina motståndare när man från 6 matcher har 1 vinst 2 oavgjorda och 3 förluster med målskillnaden 6-9.

Skadeläget för FC Inter ser för tillfället helt bra ut när man saknar endast långtidsskadade Niko Markkula samt Yoonis Muse som snart börjar vara återhämtad från sin skada. Ser vi på laguppställningen som Inter kommer med till matchen idag så finns det några överraskningar där enligt mig, den största är att man väljer att starta med Jere Koponen i mål istället för ordinarie målvakten Henrik Moisander som är helt utanför truppen idag. En annan överraskning är att viktige försvararen Teemu Penninkangas inleder idag på bänken. Offensivt så har man en stark uppställning när man inleder med Ademi, Furuholm & Källman.

FC Honka som denna säsong är nykomlingar i årets Veikkausliiga har såhär gjort en imponerande säsong när man finns på en 5:e plats i tabellen. Formen på laget är också klart godkänd då man från sina 4 senaste matcher har 3 vinster och 1 oavgjord. På bortaplan har man i år från 7 matcher 1 vinst, 4 oavgjorda och 2 förluster med målskillnaden 7-9. Anmärkningsvärt är att en av förlusterna på bortaplan kom mot HJK var man ledde matchen med 2-0 men föll ihop sista halvtimmen när man fick spela med 2 man mindre på planen. Kommer nu närmaste från en fin 3-1 vinst hemma mot SJK i en match var bl.a. Macoumba Kandji utmärkte sig med två mål. Ser man på skadeläget hos Honka så är den liksom hos FC Inter helt bra när man bara saknar två långtidsskadade spelare i Duarte Tammilehto & Masar Ömer.

Om vi jämför båda lagen mot varandra så är formen hos FC Honka klart bättre än vad den är hos FC Inter. Intressanta hos FC Inter är att man under denna säsong har såhär långt plockat mera poäng på bortaplan än vad man gjort på hemmaplan. Även om FC Honkas bortaspel har varit alltför bra i år, med endast en vinst såhär långt så anser jag man skall ha en bra chans här idag att ta sin andra vinst på bortaplan. Vågar mig dock inte på en rak vinst utan väljer istället att spela Honka +0.0 AH till oddset 1.98 med 3/5 u hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.