Under en Allsvensk säsong har man sina toppar och dalar, nu är det dags för mig att jobba mig ur en dal och istället nå topp. De senaste 2 blogginläggen anser jag att spelen var rätt ute sett till innan matchen, under matchen och efter matchen. Men men, vi jobbar vidare denna underbara lördag.

Första mötet vi ska fokusera på är IFK Norrköping - Dalkurd FF. Ett möte som enligt mig bara en har utgång i sig. Allt talar faktiskt för “Peking” här. Norrköping har denna säsong spelat 8 matcher, med resultatraden 5-1-2 vilket genererar 16 poäng på 8 matcher. Det är en klart godkänd inledning på säsongen från de vitblåa. Lägg däräven till att man på hemmaplan har ett fint facit i 4 spelade matcher som resulterat i 3 vinster och 1 förlust.

Dalkurd då? Klubben med problem att veta vilken stad man ska bosätta sig i har inte lyckats etablera sig än och har för tillfället 1 oavgjord och 4 förluster på sina 5 senaste matcher. Faktum är att Dalkurd bara har plockat 4 poäng på 8 matcher. Intressant statistik gällande deras bortafacit är att man endast lyckats göra mål på bortaplan i 1/5 matcher.

Här är det solklart för mig på förhand vem som är favorit. Jag väljer att spela Norrköping rak 1a till oddset 1,74 hos NordicBet med 4/5 units samt Norrköping -1 Asian Handicap till oddset 2,28 hos Unibet med 2/5 units.

-------------------------------------------------------------

Nästa match jag har valt att fokusera på är liknande sett till tabelläget. Falkenberg tar emot Borås-laget Norrby på Falcon Alkoholfri Arena och även här har jag valt att fokusera på hemmalaget.

Falkenberg som av experter tippades på nedre halvan/mitten har inte bara imponerat på mig utan även de flesta. Hittills under säsongen har man gjort 15 på på 7 matcher, det är ett snitt på 2,15 mål gjorda per match. Imponerande siffra. Resultatraden efter 7 matcher är 5-1-1 vilket har genererat 16 poäng, en klart godkänd siffra för västkust-laget. Man har en bred trupp med bra spets som gör att när säsongen ska summeras så kommer Falkenberg vara aktuella för spel i Allsvenskan 2019.

Norrby å sin sida, har hamnat i en dålig svacka. Man har en relativt bra trupp med spelare som fjolårs-succèmannen Savolainen, Yarsuvat och inte minst Lasse Nilsson. Men, det har inte riktigt gått deras väg de senaste matcherna trots klart bra chanser att vinna mot ett jämlikt motstånd. Man ligger för tillfället på en 12e plats med 8 poäng inspelade. För att få konkret exempel på hur Norrbys form ser ut så tittar vi på den 5 senaste matcherna. Man har vunnit 1, oavgjort 1 samt 3 förluster. Värt att notera är att vinsten kom för över en månad sedan samt att man har 2 raka förluster.

Här är jag som sagt säker på hemmalaget. Därför spelar jag Falkenberg -1 Asian Handicap till oddset 1,97 hos unibet med 3/5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt