Allsvenskan Tips - Aktuella speltips och rekar

Letar du efter gratis speltips på Allsvenskan? Då har du kommit helt rätt! Under säsong hittar du här alltid färska tips från våra experter på just Allsvenskan. Förutom matchspel under brinnande säsong så förekommer som oftast även en hel del långtidsspel inför säsongens inledning.

Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Allsvenskan tips

Allsvenskan är den högsta divisionen inom svensk fotboll. Ligan lockar många hängivna fans till heta matcher under säsongens gång. Allsvenskan kallades till en början för Storserien och spelades för första gången 1924, och fick sin SM-status under 30-talet. Här kan du ta del av våra Allsvenskan tips från experter och rekare, så du får de bästa förutsättningarna för dina spel! Hos oss på 1x2 hittar du mängder med speltips för din Allsvenskan betting!

I Allsvenskan deltar 16 klubbar där vardera lag möter varandra två gånger per säsong. Säsongen spelas vanligen från slutet av mars till slutet av oktober eller början på november. Vinnarlaget av Allsvenskan får titeln som svenska mästare i fotboll och får lyfta den anrika pokalen. Det vinnande laget får även kvala in till UEFA Champions League.

💸 Är era Allsvenskan speltips gratis?

Ja. Alla speltips på 1x2.se är gratis och det finns ingen betaltjänst eller liknande som ger förtur eller exklusiva Allsvenskan tips.

📧 Kan jag prenumerera på speltips för Allsvenskan?

Ja. Klicka på den gröna Följ-knappen som du hittar högst upp på den här sidan. Har du inget konto så kan du skapa ett därifrån. Från din kontosida under "Prenumerationer" kan du välja hur du vill bli meddelad när ett nytt speltips för Allsvenskan har postats.

🙋 Vad ska man tänka på vid Allsvenskan betting?

Det viktigaste är att göra sin hemläxa och ha koll på lagen och dagsformen. En del i det är att läsa våra speltips här på 1x2 som alltid motiverar spelen. Allt kan ändå hända och inga spel är helt säkra, spela ansvarsfullt och se till att inte satsa för mycket per spel.

💡 Hur får jag ut det mesta av dagens bästa Allsvenskan tips?

Enklast är att rygga tipset via länken i inlägget, men se till att även läsa analysen då det kan innehålla fler spelidéer. Se också till att ha koll på vad units inom betting så din insatsstorlek är korrekt.

Allsvenskan betting tips - Tänk på detta!

Intresset för Allsvenskan är oerhört stort i Sverige, likaså marknaden för Allsvenskan betting. Vanliga marknader för Allsvenskan betting är 1X2, draw no bet, asian handicap, handikapp och över/under. För att bli riktigt vass när du tippar på Allsvenskan finns det några saker värda att ha i åtanke.

  • Vad är klubbarnas spelstrategier?
  • Finns det några skador?
  • Hur ser spelarnas individuella prestationer ut?

Har du en favoritklubb i Allsvenskan? Det är du inte ensam om! Många klubbar lockar till sig hängivna fans som följer varje match. Att ha stenkoll på en klubb är en riktigt bra start för dig som tippar på Allsvenskan, men för att bli ännu vassare på Allsvenskan betting är det bra om du har en generell koll på klubbarna. Att alltid betta på sitt favoritlag kan vara farligt då man lätt låter känslorna ta över. I matcher med favoritklubben är mötet redan intressant som det är och behöver sällan kryddas med ett spel.

Ett av våra mest värdefulla Allsvenskan tips till dig som spelare är att inte lita blint på magkänslan. Magen kan ha rätt ibland, men den kan också ha fel. Ju mer research du gör på egen hand, desto bättre blir dina möjligheter att bli en vinnare när det kommer till Allsvenskan betting.

Tippa på Allsvenskan med hjälp av våra experter

Här på 1x2 hittar du höga odds för dig som vill tippa på Allsvenskan. Unibet är ett spelbolag med rekordmånga bra odds, och ett tungt fokus på Allsvenskan. Andra spelbolag som NordicBet, bet365 och Svenska spel erbjuder riktigt bra odds.

Ett Allsvenskan tips för dig som spelare är att jämföra odds från flera olika spelbolag. Det kan vara en tidskrävande uppgift att på egen hand titta på olika spelbolags utbud och jämföra oddsen. Vi på 1x2 finns här för dig och jämför Allsvenskan odds åt dig så att du kan välja det bästa oddset och framförallt fokusera på det roliga - Allsvenskan!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.