Den riktiga nagelbitaren i detta slutspel och vi får den redan första rundan här. Kanada går in som relativt stor favorit här medans Ryssland får plocka underdogsposition med ganska stor marginal. Mycket tack vare nederlaget mot Sverige där Ryssland i stort sett hela matchen var steget efter och man tror helt enkelt inte Ryssland kommer kunna köra över Kanada. Kanada har inte spelat perfekt den här tuneringen utan har gjort bort sig tre gånger om man ska vara riktigt petig och med truppen man har och försvaret så ser jag det som väldigt orimligt att man inte gått bättre faktist.

Ska Ryssland vinna den här matchen så måste man kunna hålla bort Kanada under tre mål samtidigt som man själv gör tre eller mer vilket jag ser som en otroligt svårt uppgift när Rysslands försvar inte alls är så bra som deras målskillnad kanske visar och samtidigt så tycker jag att Kanada har en högre växel att lägga i. När Ryssland inte får vara det styrande laget så hade man stora problem mot först Tjeckien och sen i förrgår även Sverige.

Och nu kommer ett lika tufft motstånd i Kanada så jag tror verkligen inte Ryssland kommer lyckas panga in många mål när utan jag tror också man stannar på U 2.5 mål vilket oddssättarna och jag är överens om. Jag kikade runt lite på lite poängspel i matchen och ser att Unibet har min lära Zaitsev uppe fortfarande till oddset 1.55 vilket är ganska lågt men sett till hur många mål Ryssland förväntas göra så ska denna ner till 1.40 imo. Jag håller absolut inte Zaitsev som ett tungt offensivt hot likt Klingberg/OEL om man ska ta några tongivande exempel på spelare med samma speltid. Som Ryssland spelar så kommer man inte kunna få ett zonspel mot Kanada för att kunna utnyttja sina backar fullt ut utan kontringar och PP blir nog deras vapen mot Kanada och på så sätt ser jag värde i ett ganska lågt odds på Zaitsev.

Sen om vi ska  kolla lite på Kanada så har jag en snöat in mig lite på O'Reilly som hittills vara ganska iskall senaste matcherna men som fortfarande har en PP2 roll samt spelar i lagets förstakedja bland riktigt bra spelare. Han får bra med speltid och jag ser ingen anledning till att han ska ha ett 2.02 odds på poäng hos Coolbet och jag skulle vilja ha ner honom till ett 1.75 odds som vore mer rimligt sett hur många mål laget förväntas göra. Här går bolaget på hans "dåliga" form om man kan säga så när man inte gjort poäng i några matcher av ren slump.

Spelade spel
- Zaitsev U 0.5P @ 1.55 Unibet (1.40) 2.5/5U
- O'Reilly Ö 0.5P @ 2.02 Coolbet (1.75) 3.5/5U

Spelförslag
- Dadonov U 0.5P @ 1.85 Unibet (1.70)

Alla rekar
Zaitsev U 0.5P
2018-05-17 16:15
Kanada - Ryssland
2.50 u
-2.50 u
O'Reilly Ö 0.5P
2018-05-17 16:15
Kanada - Ryssland
3.50 u
-3.50 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"

Senaste speltips från VM

Alla speltips från VM
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord