Speltips: Dagens VM

Dagens VM

Istället för en enda match så tänkte jag försöka få in alla dagens spel i samma inlägg men det skulle bli ett extremt långt inlägg om jag skulle skriva lika mycket om alla spel så jag ska försöka kortfattat sammanfatta varhe spel med den viktiga infon. Först ut är Zwerger som spelar för Österike som möter Slovakien. Slovakien är lite underskattade den här tuneringen och har en fin topp på anfallet medans Österike är i botten och bör inte ha en stor chans.

Ser man till Österikes absoluta topp i form av PP, Speltid och annat så är Zwerger inte med där och anledningen till att hans odds finns är för han gjorde mål i en match detta VM och då dyker man upp på Coolbets odds. Zwerger har inte mycket speltid och tillhör inte toppen och det tillsammans med att Österike förväntas göra få mål enligt oddsen gör att jag plockar oddsen trots att det är på lägre nivån.

Andra spelet är på Swift U 0.5P och det är lite Sydkoreas go to guy så ett problem där är att man är förmodligen den som gör mål om Sydkorea gör mål men ser man till hans speltid får man inte alls så mycket minuter som man kan tro för att vara toppspelare där och det har att göra med att Sydkorea matchar sin förstakedja istället och är lite sparsam med Swift. Det finns en tydlig risk här med PP som jag nämnde men det som gör spelet bra är hans speltid som miminerar risken för poäng samt att Sydkorea inte förväntas göra mycket mål här.

I samma match har jag tagit Indrasis Ö 0.5P i Lettland och för mig är han en av deras bästa spelare framåt med PP roll och allt och jag köper ett lågt odds på honom ändå när man möter Sydkorea och har snudd på Ö 4.5 lagmålslina. Den och Swift U 0.5P blir spelen på den här matchen och nycklen ligger nog i att Lettland spelar ett städad spel och försöker med all sin makt inte ge bort powerplays åt Sydkoreas Swift.

Nu över till Tjeckiens match som möter Schweiz och den här matchen bör bli en ganska tråkig match då Tjeckien har ett bra försvar samtidigt som Schweiz har imponerat hittills och det gör att vi har en ganska hög 4.5 lina och jag gillar undern här på nästan samtliga spelare. Jag var först inne på Schweiz topp eller andrakedja och kanske ta G Hass U 0.5P men oddsen 1.50 lockade inte och ska man upp i 1.90+ på undern måste man röra Schweiz förstakedja med Corvi och dom andra så det lockade inte eller. Istället lockade Replik och Nestrail från Tjeckien som båda har en mindre framträdade roll med begränsad speltid bakom toppen i Tjeckien och har inte en lika tydlig roll som ett poängodds på den nivån kräver.

Replik har inte alls mycket speltid och är somsagt uppe på poängoddslistan hos Unibet för han gjorde mål/poäng senaste för det är så det funkar. Jag vet inte om bolagen tror Tjeckien kommer ösa in mål här för det tror inte jag så även undern på en favorit funkar här och när man får runt 1.90 odds på andravalen då kliver jag in på båda. Är det så att man vill bara ta ett spel här s kulle jag nog ändå ta Replik då jag har grepp om hans roll i laget.

Sist ut är Sebastian Aho Not To Score och till oddsen 2.18 tycker jag ändå den är spelvärd då Finland har så pass skickliga målskyttar i sitt lag och det är en kraftig överreaktion på Ahos fantastiska form i sina två senaste matcher men ska man vara lite cynisk här så är det ett för högt odds på undern och den ska ju minst ner till 2.00 men mer än så vågar jag inte chansa då jag inte är en expert på just målskytte överlag, men 2.18 är för högt i min bok men då jag redan har insatser på Finland -2 så tvekar jag ändå lite från mitt perspektiv om min insats men spelet är värt flat som alla andra.

- Dominic Zwerger U 0.5P @ 1.53 (Austria) Coolbet

- Michael Swift U 0.5P @ 1.63 (South Korea) Coolbet

- Brock Radunske U 0.5P @ 1.60 (South Korea) Coolbet

- Indrasis Ö 0.5P @ 1.50 (Latvia) NordicBet/Coolbet

- Nestrasil U 0.5P @ 1.90 (Czech Republic) Unibet/Coolbet

- Replik U 0.5P @ 1.85 (Czech Republic) Unibet

- Aho Not To Score @ 2.18 (Finland) Unibet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.