Speltips: Frankrike - Vitryssland

Frankrike - Vitryssland

Här ska man inte luras av att Sverige plockade Vitryssland med 5-0 igår och trots att det var Svensk dominans såg man ändå att det fanns lite potential i speciellt deras förstakedjor. Skotten visade 36-27 efter mathen var klar och trots att spelet inte var så dåligt så hade man ett ganska uddlöst anfall som inte hade samma spets som Sverige.

Det är ganska givet att Sverige skulle vinna rätt stort men sanningen är att det borde blivit typ 4-2 eller liknande då Sveriges målvakt storspelade och tog 27 räddningar. Bolagen har dock inte varit så dumma här som jag trodde och redan innan Sveriges match var spelad så hade man varit rätt smarta och gjort Vitryssland till favorit med ganska stor marginal. Ö 2.5 linorna på båda dessa lag är 1.90 Vitryssland respektive 2.49 Frankrike så det är en rätt så stor skillnad på lagen där. Men det är absolut inte något läge att slå på Ö 2.5 Vitryssland utan mitt sikte där är att ta poängspel på ett ledande spelare i laget och då har jag valt Artur Gavrus som spelar i Vitrysslands andrakedja visserligen men som är enligt mig deras förstakedja sett till förväntad poängproduktion.

Han spelar tillsammans med Platt G som också är en poängstark spelare som båda finns med i deras PP topp. Nu är det svårt att sätta ett exakt poängodds för VM och jag kan tänka mig att speciellt Kambi aka Unibet är ganska borta då man har ungefär samma poängodds på Frankrikes spelare fast Frankrike Ö 2.5 står tex 50 punkter högre.

Men det är format så att man väljer ut nästan bara PP spelare för att inte göra enorma missar så folk lastar på undern. Det enda som jag fann intressant i Frankrikes lag var Teddy da costa som tyvärr droppade då någon smart plockade undern någon minut efter odds kom ut och jag som mästare i att byta flikar på chrome hann inte ens med den jäveln. Men somsagt Gavrus Ö 0.5P är helt klart spelbart till 2.10 på Coolbet och om jag blir tvingad till att gissa en korrekt lina hade jag sagt ungefär 1.70 sett till hur båda lagens över/underlinor står i nuläget.

- Gavrus Att Göra Minst 1 Poäng @ 2.10 Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt