Speltips: Sverige - Vitryssland (VM 2018)

Sverige - Vitryssland (VM 2018)

Sveriges inledande match i denna VM och man börjar gruppen med en ganska lätt match på pappret mot ett Vitryssland som ser lite bättre ut än förra året men som ändå ska landa i botten. För mig har Vitryssland en chans mot Frankrike men ska ha väldigt svårt mot Ryssland och Sverige så man är inte klapppkassa men Sveriges hcp lina bör ligga kring en hög -2.5 lina eller -3 lina här. Jag tror inte det blir någon explosiv match här med massa mål utan jag tror Sverige går in och tar en kontrollerad seger vilket innbebär att jag tror att det kan bli ganska risky men att plocka höga hcps i en öppningsmatch för Sverige när vi är lite kända för att inte gå full out offensivt som Kanada och Ryssland utan köra lite mer kontrollerat.

Det är också därför Sverige är med och toppar oddsen i minst insläppta mål i tuneringen även om vi inte är favorit att vinna den. Jag tror hela folket kommer sitta med just -3 eller -2.5 här i dubblar men oddsen kommer nog stå där där dom är just nu för bolagen brukar ha stenkoll på just topplagen som Sverige så ingen mening i att peta där utan edge. Jag såg en tweet nyligen om att Sverige var ute på is och prövade PP lines och såg något intressant som man kan dra nytta av. Och enligt den tweeten så ställer man upp med följande kedjor. Och vad jag drar för slutsatser här är att det kommer vara ganska splittad PP tid mellan dessa även om PPet med OEL och Klingberg kommer definitivt prioriteras.

Det namn som blir intressant då är Mattias Janmark som ingår i Sveriges första PP samt ingår i förstakedjan med samma personer dvs Zibanejad och Rakell och tanken här är att denna ska vara främsta offensiva vapnet framåt. Unibet har varit lite smarta här och gjort sin research innan och petat ner Janmarks poängodds till 1.40 som liknar Rakell och Zibanejad. NordicBet dvs Betssongroup har inte varit lika smarta och där går det att spela Janmark till ett 1.65 odds vilket jag tycker är fullt spelbart med tanke på alla förutsättningar.

Annars om man vill ha något annat spel skulle jag leta lite bland periodspelen och jag såg att Marsbet/Olybet/Ohmbet hade -1 asian spel på Sverige i Period 1/2/3 vilket känns sämpliga. Jag hade kört -1 där vid 2.25+ odds och jag ska kika vidare om flera bookies med bättre odds/limits kommer släppa odds insom samma genre där. Coolbet lär trycka ut sina spel imorgon men man är lite fega och inväntar alla sidor först för att kopiera i guess. Annars håll utkik om man får 1.70+ på Elias Pettersson får då slår ni till direkt. Han har 1.65 på Nordicbet just nu och jag kommer nog plocka oddsen om inte bättre odds kommer ut på Coolbet. Jag tror han kommer få bra med speltid sett till kedjan han spelar med.

PP-1

Oliver Ekman-Larsson John Klingberg

Mattias Janmark Mika Zibanejad Rickard Rakell

PP-2

Gustafsson Hampus Lindholm

Elias Pettersson Mikael Backlund Gustav Nyquist

______________________________________________

- Janmark Att Göra Minst 1 Poäng @ 1.65 Nordicbet 3/5U
- Janmark Att Göra Minst 3 Poäng @ 12.00 Nordicbet 4/5U

1.65 oddset ska stå i 1.45ish och 12.00 oddset ska stå i 8.00ish men Unibet hade satt oddsen 6.00 Annat tips som ej spreadas: Sverige -1 asian Period 1 @ 2.25+






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt