Sharks - Ducks

Trots Ducks motgångar man haft första två matcherna så ska man aldrig räkna bort ankorna för matcherna har varit jämna och det var lite det här man väntade innan mötet att det skulle bli väldigt tight spel som liknande Vegas-Kings och att Ducks skulle ha "oturen" att hamna i 0-2 underläge i matcher var inte så långt bort som många kanske trodde. Jag personligen tyckte att serien var helt 50/50 och därför spelade Sharks to win series @ 2.26 men jag har samtidigt respekt för Ducks som absolut inte vikt ner sig spelmässigt men som inte har någon spets i sina anfall alls och saknar en tongivande spelare som kliver fram och gör målen likt Sharks har i form av Evander Kane.

Vad gör Rakell och company som ska stå för den biten? för visst kan man säga att Ducks försvar gjorde bort sig vid flera av målen men när det inte skapas något framåt så kvarstår ju frågan. Jag tror Ducks kan bli lite farliga i den här matchen trots bortaplan och det finns en rad spelbara spel på den här matchen. Det första är Brandon Montour Ö 0.5P som finns på NordicBet. Brandon Montour ser jag som Ducks främsta offensiva vapen på deras backline och bolagen verkar ha snöat in sig på Lindholm och Manson när det är Montour som används mera i offensiven än alla backar i laget. Montour spelade 26minuter senast och fick ett väldigt stort ansvar. 

Han har dessutom en roll i deras 1st powerplay och med dessa spelminuter och PP roll så har tex Butcher i Devils ett 2.20 odds på poäng. Men ska man vara lite cynisk så får man lägga på 20 punkter då Ducks har bortaplan och har ett laglina som är relativt hög och sen har Montour inte presenterat sig så värst i statistiken än så ett 2.60-2.65 odds vore rimligt att ha på honom om man spelar i samma position. Sen Rakell Ö 2.5 skott på mål är ett bra spel för om någon ska kliva fram hos Ducks så är det Rakell som också ses som den främsta målskytten i laget och tidigare under säsongen har han aldrig haft en Ö 2.5 skottlina som stått över 1.60 ens och nu får vi 1.83-1.85 vilket jag tycker är högst spelbart. Och vi är inte klara där utan även i Sharks så finns det ett bra spel men som nu gått ner lite punkter men som är helt okej ändå. Donskoi U 0.5P som inte spelar 1st PP men som dock spelar förstakedjan.

Jag personligen värdesätter 1st PP väldigt mycket i en dessutom match som enligt oddsen kommer vara målsnål i nhl-mått. PP kommer vara viktigt här och när Donskoi inte har en plats i 1st PP så tycker jag att allt över 1.60 är spelbart. Jag hade tyckt att Labanc U 0.5P var bra men jag är lite rädd att gå emot Sharks första PP.

Alla rekar
Rakell Ö 2.5 skott på mål
2018-04-17 04:30
Sharks - Ducks
2.50 u
2.13 u
Donskoi U 0.5P
2018-04-17 04:30
Sharks - Ducks
2.50 u
-2.50 u
Brandon Montour Ö 0.5P
2018-04-17 04:30
Sharks - Ducks
3.00 u
7.50 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"

Senaste speltips från NHL

Alla speltips från NHL
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord