Köln tar imot Leverkusen i en kamp hvor begge lag er desperate etter 3 poeng. Köln ligger nederst på tabellen og har 8 poeng opp til sikker plass, mens Leverkusen må vinne for å komme seg tilbake i topp 4. Derbyet som kalles Rheinland-derbyet vil sannsynligvis gi oss god underholdning fra to lag som vil angripe.

Köln er uten noen viktige spillere til denne kampen. Sehrou Guirassy som står med respektable 4 mål på 8 kamper er ute. Det er også midtstopper Frederik Sörensen som er skadet. En av deres mest kreative spillere, om ikke den mest kreative, Milos Jojic er ute med skade også.

Spesielt Jojic er en viktig spiller som de vil savne i dag. I de 10 siste kampene Jojic har vært ute har Köln slitt og tapt 8 kamper. De har også kun scoret 7 i disse kampene. Leverkusen har ingen skader til denne kampen.

På hjemmebane i år har det blitt skuffende 2 seire på 13 kamper for Köln. De har også sluppet inn desidert flest mål av alle på hjemmebane med sine 24 baklengsmål. Da er det dårlig nytt at det laget som har scoret flest mål på bortebane kommer på besøk, og spesielt med en Leon Bailey i toppform. Med 9 mål og 5 assists har Bailey tatt Bundesligaen med storm denne sesongen.

Kevin Volland har funnet tilbake til formen sin fra Hoffenheim og står med 10 mål denne sesongen. Leverkusen har mange gode offensive spillere her, og vil føle de har muligheten til å score et par mål mot et svekket Köln-lag.

På RheinEnergieStadion har Köln tapt 7 av sine 9 kamper mot topp 6-lag, og sluppet inn minst 2 mål i 6 av disse. Leverkusen har på den andre siden vunnet 7 av sine 9 siste bortekamper mot bunnlagene (6 nederste) så her tyder mye på at Leverkusen tar 3 nye poeng. Derfor spiller jeg:

Leverkusen til å vinne – 1.80 hos Bethard

Alla rekar
Leverkusen
2018-03-18 15:30
Köln v Leverkusen
2.00 u
-2.00 u
Ett inlägg av
Skuggz Skuggz

Senaste speltips från Bundesliga

Alla speltips från Bundesliga
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord