Minnesota Wild - Colorado Avalanche

Lite ledsamt att behöva göra den här reken och spela emot mitt kära Avs som börjar nära mig slutspel en gång för alla nu. Men när Wild är på hemmaplan så gäller det alltid att kolla oddsen extra noga för jag Wild är ett utav ligans säkraste hemmalag och är inte direkt som alla andra här utan vi kollar man på Western conference så ligger alltså Wild etta om man ser till hemmastats. Man ligger alltså före Nashville här och har en målskillnad på 120-76 som är riktigt riktigt bra och jag vart lite chockad att man inte öppnade på lägre odds. Men jag kan köpa att Avs motivation finns där lite och att man säkert höjt sig nu under senaste matcherna när man börjar nosa på slutspel. Men det är väldigt stor klassskillnad här och oddsen bör vara lägre.

Ser man till hur Avs presterar på bortaplan så är det raka motsatsen till vad vi just pratat om för här är Avs nästan sämst i hela Western och man har en målskillnad på 90-121 med väldigt många förluster. Avs är som bekant ett lag som är väldigt bra på hemmaplan men väldigt dåliga på bortaplan och inte minst Mackinnon som nästan har gjort 80% av sina poäng just på hemmaplan och dom siffrorna stämmer också vilket i sig är helt sjukt.

Det finns en rad olika spel att välja mellan och Wild -0.5 är väl huvudspelet som jag tycker är helt okej samtidigt som man får en Ö 2.5 lina och +0 lina som är minsta lagret. Men här får man ändå tänka på att det är bästa hemmalaget i hela Western som kör mot ett utav westerns sämsta bortaplan mot en Mackinnon som i princip är osynlig på bortaplan. Nästan alla Wilds senaste hemmamatcher har i stort sett varit dominans och jag räknar med att Avs får stora problem även denna match för om jag ska vara ärlig så var det väldigt länge sedan jag verkligen såg Avs vara det bättre laget i en bortamatch, tråkigt men sant. Tycker detta är bästa spelet för natten helt klart så jag kör 4/5U

- Minnesota Wild -0.5 @ 2.06 Pinnacle

Alla rekar
Wild -0.5
2018-03-14 02:00
Wild - Avalanche
4.00 u
-4.00 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"

Senaste speltips från NHL

Alla speltips från NHL
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord