Gårdagens rek på HK Aranäs +7.5 satt hur enkelt som helst då Guif bara vann med 29-28. Ikväll beger vi oss till Buenos Aires där det första mötet av två spelas i kvalet till Copa Libertadores.

Copa Libertadores

Banfield - Club Nacional, spelstopp 14/2 23:00

Banfield senaste prestationer i ligan är bara att lägga åt sidan då man spelade med ett rent reservlag men i kvalomgången innan mötte man Independiente del Valle från Ecuador och tog sig då vidare genom ett sent kvitteringsmål på bortaplan och överlag gjorde man 2 riktigt starka insatser.

Nacional slog ut brasilianska Chapecoense genom 0-1 på bortaplan och sedan 1-0 på hemmaplan i returen. Jag tycker inte man presterade någon superfotboll utan det var Chapecoense som var dåliga och framför allt väldigt destruktiva, Nacional försökte som vanligt spela en mer offensiv fotboll men ingen av matcherna öppnade upp sig speciellt p.g.a brassarna.

Ikväll tror jag vi får se ett par mål. Banfield brukar inte dra sig för att försöka trycka på hemma och Nacional är inget lag som direkt lever på sin defensiv utan man gör så när som alltid mål oavsett motstånd hemma som borta. Ikväll så saknar även Banfield en av sina bästa försvarare i Bettini som är avstängd. Nedan ser ni kvällens laguppställningar:

Tycker det är ett gäng punkter för högt på över 2.0 (Push vid 2 mål) samt att man får väldigt högt på att båda lagen gör mål, inget av lagen kommer vara nöjda med 0-0 här så förhoppningsvis blir det åka av direkt.

Jag väljer att spela:

4/5 units på Över 2.0 @ 2.09 hos SBObet.

3/5 units på BTTS @ 2.30 hos Bethard.

Glöm för allt i världen inte att vi återigen kör #1x2live ikväll!

/AndreasB1897

Alla rekar
Över 2.0
2018-02-14 23:00
Banfield - Club Nacional
4.00 u
4.36 u
BTTS
2018-02-14 23:00
Banfield - Club Nacional
3.00 u
3.90 u
Ett inlägg av
AndreasB1897 AndreasB1897