Speltips: Underspel i Copa Libertadores

I väntan på kvällens match mellan Hammarby IF - Malmö FF där vi sitter bra på Bajen +0 samt HT/FT så kommer här lite kvällsläsning till nattens avgörande match i Grupp H mellan Boca Juniors - Alianza Lima.

Copa Libertadores

Boca Juniors - Alianza Lima, spelstopp 17/5 02:45

Överraskande nog så ligger Boca bara 3:a inför kvällens avgörande och har således inte saken i egna händer. Man har 6 poäng medan 2:an Junior från Colombia ligger på 7 så även vid vinst ikväll så finns det en chans att det bara blir Copa Sudamericana för en av Sydamerikas största och bästa klubbar.

Alianza Limas insats i årets upplaga av Copa Libertadores är inget som går till historien. Man har 1 poäng som man tog i den första gruppspelsmatchen hemma mot just Boca Juniors, 0-0 och bussen var parkerad från minut 1 hemma i Peru.

Förutsättningarna inför ikväll är enkla, vid vinst så går man till slutspel såvida Junior inte bortaslår Palmeiras vilket inte är så troligt även om det sägs att Palmeiras kommer rotera en del och vid oavgjort så är man vidare om Palmeiras slår Junior.

Boca kommer såklart mönstra det bästa man har och det enda frågetecknet just nu är Carlitos Tevez som enligt uppgifter kommer att testas sent, om han inte är fit så kommer Cardona ta platsen och i ärlighetens namn så är det inget större tapp om Carlitos inte startar då hans insats den här säsongen har varit direkt blek.

Boca Juniors är såklart brakfavoriter här och jag skulle bli oerhört förvånad om man inte vinner i natt, att Alianza Lima med 1-8 i målskillnad och som dessutom har stora problem i den inhemska ligan ska göra mål på La Bombonera ser jag som högst osannolikt.

Nyckeln i mitt underspel här är att Boca inte har någon målskillnad att ta hänsyn till så förhoppningsvis kommer 1-0 relativt tidigt och även om det kan rinna på en del så kommer man inte ligga på för 3 och 4-0 t.ex. Boca Juniors vann dessutom den argentinska ligan förra veckan och har såklart firat den triumfen vilket inte heller direkt talar för att man kommer ösa på för att vinna med 5+ här vilket man är fullt kapabla till om det hade behövts.

Jag väljer att spela 3/5 units på Under 3.5 @ 2.04 hos SBObet.

/AndreasB1897


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt