Speltips: Tuff match väntar för Finland U19

Förra bloggspelet slutade tyvärr i en förlust när England U20 damer gjorde 3 mål i både 1:a och 2:a halvlek igår mot Finlands U20, och England flest mål i 1:a halvlek sket sig. Kan tycka att man hade lite otur där, då England hade gjort bara 1 mål i andra halvlek när matchuret visade 80 minuter. Tyvärr så gav Finland en onödig straff åt England från vilken dom gjorde sitt andra mål och för att fullborda fiaskot så gjorde dom ännu tredje målet i 89:e matchminuten. Det om gårdagens bloggspel, vi laddar om och siktar mot nya besvikelser. Försätter med landslagsfotbollen, men går över till herrarna nu.

Italien U19 – Finland U19 spelstopp 14:30

Finlands U19 landslag har åkt över till Italien på ett kort läger, var man kommer att möta Italiens U19 i en träningsmatch som spelas i Brescia. Matchen fungerar för Finlands del som förberedelse till U19 EM som spelas nästa sommar i Finland (Seinäjoki & Vasa) och vart Finland har kvalificerat sig automatiskt som värdnation. Finland har nu under sommaren och hösten spelat en hel del träningsmatcher mot hårt motstånd för att vara så pass klara som man bara kan vara när hemma EM börjar. Resultaten i matcherna som Finland har spelat under hösten har varit allt annat än bra, från 7 spelade matcher har man 7 förluster

Under månadsskiftet augusti-september ordnades för EM här i Finland. U19 landslaget spelade 3 matcher då man mötte Portugal (3-0 förlust), Belgien (2-0 förlust) och avslutade med att förlora med hela 9-0 mot Holland. Efter för EM har man hunnit med att möta Georgien i två matcher (förlust 2-1 och 2-0). I början av november så hade man ett träningsläger i Spanien var man mötte Norge (förlust 4-0) och vårt kära grannland Sverige (förlust 3-0). Som man kan se från resultaten så har Finland haft problem i både det defensiva och offensiva spelet. Spelarna har haft svårt att hålla fokus i 90 minuter mot hårt motstånd, vilket har lett till att motståndarna har kunnat få många målchanser som i sin tur har lett till mål. Offensivt har man haft problem med att förvalta dom chanserna som man har lyckats skapa i sina matcher. I matchen mot Italien kommer Finlands fokus att vara i det defensiva spelet, man vill försöka få hela laget att försvara bättre.

Eftersom matchen mot Italien inte spelas under en internationellspeldag så kommer Finland att sakna 5 stycken ordinarie spelare, som kommer att garanterat vara med under EM bara dom hålls skadefria. Man saknar följande spelare:

Saku Ylätupa (Ajax)

Serge Atakay (Glasgow Rangers)

Sergei Eremenko (FC Basel)

Abukar Mohamed (Lazio)

Timo Stavitski (Caen)

Dom tre först nämda spelarna fick inte ledigt från sina respektive klubblag, medan Mohamed är för tillfället skadad och Stavitski blev för några veckor sedan klar för Caen, när dom köpte honom för 600.000 € från RoPS Rovaniemi och valde av den orsaken att stanna i Frankrike för att finna sig tillrätta i sin nya klubb.

Italien i sin tur deltog i början av oktober i första kvalrundan till EM 2018 och vann sin grupp när man slog Sverige med 3-2, Estland med 2-1 och Moldavien med 4-0. Under oktober spelade man en träningsmatch mot Holland som slutade i en 2-1 förlust. För Italiens del så fortsätter deras kvalspel till EM 2018 i slutet av mars när man möter Grekland, Polen och Tjeckien. Har inte lyckats få fram hela truppen som Italien har tagit ut till matchen mot Finland men från den infon som jag har fått fram så förväntas dom komma med en stark trupp, eftersom matchen spelas i Italien vilket leder till att det blir lättare för lagen att släppa sina spelare till matchen, än vad det var för Finlands del angående dom spelare som spelar i utländska klubbar.

Hade som först avsikt att vänta in AH oddsen till matchen, men när oddsen började gå ner överallt så vågar jag inte vänta längre. Tycker att Italien skall vara klara favoriter här i matchen som spelas på deras hemmaplan, speciellt med tanke på att Finland saknar 5 st spelare som är mer eller mindre ordinarie i deras öppningselva. Kommer att ta 2 stycken spel i matchen, som första spel tar jag Italien vinst till oddset 1.52 med 4/5 u hos Coolbet. Väljer också att ta Italien -1 EH till oddset 2.43 hos Unibet med 2.5/5 u. Andra spel som också kunde vara intressant i matchen är Italien över 1.5 mål till oddset 1.50 och Finland under 0.5 mål till oddset 2.70, båda spelen finns hos Unibet om någon känner för att ta dom istället.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.