Speltips: CRF Cluj med god chans!

CSMS Poli Iasi har inte rosat marknaden hittills även om poängskörden visar 4 poäng och ett okey resultat om man tittar på det. Men spelmässigt så ser det riktigt risigt ut och nu kommer en riktigt svår motståndare i gästande CFR Cluj.

Säsongen inleddes med förlust mot Craiova och dem hade inte en suck där, Craiova skulle ha vunnit den matchen med det dubbla om dem hade haft något bättre skärpa i avsluten. I första hemmamatchen slutade det 0-0 i ett sömnpiller mot lika usla Gaz Metan, men där Iasi och Cristea brände ett friläge på tilläggstid. Matchen senast så tog vi rygg på Iasi mot Concordia Chiajna och dem fick sin första vinst för säsongen till våran glädje. Ett mål har dem alltså mäktat med på dessa tre matcher, ett mål dem själva inte gjort, utan vinstmålet mot Concordia kom efter ett självmål av olyckskorpen Feussi i backlinjen. Laget har genom åren alltid varit hemmastarkt och spelar med tätt försvar men har tappat mycket i kvalité till denna säsongen vilket märks tydligt då dem släpper till mycket fler farliga lägen än vad vi normalt ser dem göra. Orutin i backlinjen är ingenting du önskar när dagens motståndare Cluj med fin form gästar.

Cluj alltså, har även dem många nya spelare inför dessa säsong och nog har dem allt något på gång igen. Laget var ute i Europa för ett antal år sedan och hade några framgångar för att sedan sjunka tillbaka en hel del och bli ett mittenlag. Men nu känns dem riktigt intressanta igen och senaste nyförvärvet var Balde som för några år sedan spelare i Ryska Kuban Krasnodar och nu senast Franska Reims. Hoban och Deac är bra mittfältsmotorer där Deac också har en bra spelförståelse och bra med foten för att lägga smörpassningar till dem kvicka anfallarna. Får se om Omrani är tillbaka från start idag efter att ha fått rött kort i första matchn mot Botosani eller om han får börja på bänken.

7 inspelade poäng hittills och 6-1 i målskillnad och den match dem verkligen visade upp sig var när dem fullständigt körde över regerande mästarna Viitorul Constanta. Vann den med 2-0 och hade även ett som blev avvinkat. Viitorul skapade i stort sett ingenting i den matchen utan Cluj lyckades neutralisera dem fullständigt och det var ett fint kvitto vad detta lag är kapabelt till i år. Senast mot Gaz Metan var det fullkomlig överkörning igen och 3-0 var i underkant. Laget kommer att bli bättre och bättre ju längre säsongen lider och kemin mellan alla nya spelare kommer att växa sig starkare för varje match. Cluj är verkligen en kandidat till guldet i år och får dem viktigaste startspelarna hålla sig friska så kan laget mycket väl gå hela vägen.

CSMS Poli Iasi är ett motstånd likt Gaz Metan och kommer Cluj upp i samma tempo som senast så kan detta rinna iväg till ytterligare storseger, högre handikapp lockar, men nöjer mig ändå med det lagda.

Spel: CFR Cluj -1 AH

Odds: 2.00

Värdering: 3/5

Bookie: Unibet

Spelstopp: 5/8 20:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt