Speltips: Diosgyori fortsätter läcka

Landslagsuppehåll, tycka vad man vill om det men i mitt fall kändes det skönt att det kom ett break när formen var kall. Fått ladda batterierna nu och lämna isberget bakom en, fokus framåt och hitta en någorlunda stabilitet igen får vi hoppas. Aprilskämten kommer att hagla under matchdagen, men vi siktar på att matchen i sig inte kommer att bli ett skämt sett ur spelets synvinkel.

Matchen som vi hugger på är den mellan Diosgyori - Ujpest. Diosgyori som inte hade något att sätta emot sist när Videoton utan problem vann med 2-0 och trots tränarbyte så spelar man fortsatt väldigt naivt. Om man inte börjar om från noll och jobbar med deffensiven så ligger laget riktigt risigt till där nere i botten, för såhär kan man inte fortsätta. 47 insläppta mål på 23 matchen är så långt ifrån godkänt om man heter Diosgyori att skämskudden är så stor att den räcker och blir över. På hemmaplan så klarar man i alla fall att hitta målet själva också då laget gjort 16 mål på 11 matcher och det är just hemmaspelet som hittills har gjort att laget överlevt under säsongen. Målvaktssituationen kunde också varit bättre löst då ingen av de målvakter som laget har på något vis utstrålar säkerhet. Spelade en träningsmatch nu under uppehållet mot div 3 laget Nyiregyhaza Spartacus, resultatet var allt annat än glatt efter en usel insats och 2-4 förlust. Laget saknar mittfältsmotorn Bognar som gått till Ferencvarosi och laget som såg svagt ut innan ser ännu svagare ut nu. Två spanjorer i Diego Vela och Nono Delgado som knappt passar i Spanska 3:e ligan ska styra mittfältet. Synd om en sådan fin och anrik klubb som man ändå är. Inga betydande avbräck.

Ujpest är inte på något sätt en klubb som kan hota om topplaceringar, men de spelar en rätt rak och trevlig fotboll att kolla på. Gillar att utnyttja kanterna med sina snabba yttrar. Med ett lite bättre försvar så hade man kunnat bli riktigt bra och kunnat utmana i toppen, för framåt är man fullt kapabla att måla mot alla lagen. Bardhi och Diarra på mittfältet brukar få mycket boll att jobba med och man är mycket duktiga på omställningar. Anfallarna Lazok och Andric med 4 mål varadera hittills skulle nog båda haft ett par bollar mer i protokollet, lite snedfotade i avslutsfasen ibland bara. Man sprudlar inte av självförtroende på resande fot, men har gjort mål i samtliga 11 bortafighter under säsogen och det är ritkigt bra. Stor revanchlusta hos Ujpest också då säsongens första bortamatch var mot just Diosgyori och då förlorade man med 1-2. Hemmamatchen man hade senare på hösten var ett riktigt målkalas och med 4-3 i 88:e minuten så trodde alla att de hade vunnit den matchen, men i 90:e så kom 4-4. Elva mål i senaste två matcherna lagen emellan alltså och det mesta pekar mot ett liknande scenario även i denna tredje fight lagen emellan.

Spel: Diosgyori - Ujpest Ö2.5 @ 1.83 4/5 U

Bookie: Unibet

Spelstopp 1/4 18:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt