Speltips: Deportivo La Coruña-Atletico Madrid

Leicester spelade riktigt bra fotboll hemma mot Liverpool i måndags. Liverpool gick dessutom inte att känna igen och hade svårt att få igång sitt anfallsspel. 3-1 till Leicester innebär en förlust på mitt senaste bloggspel (Liverpool -1).

Spel: Atletico Madrid -0,5 @ 1,709

Bookie: Pinnacle

Värdering: 3/5U

Deportivo La Coruña

Deportivo La Coruña är inne i en riktigt jobbig period just nu. Laget har fyra raka förluster bakom sig och man förlorade med hela 4-0 borta mot bottenkollegan Leganés. Försvarsspelet har sett riktigt svagt den senaste tiden och anfallsspelet har i princip varit obefintligt.

Deportivo har lidit mycket på grund av att lagets bästa målskytt förra säsongen, Lucas Perez, lämnade klubben i början av säsongen. Laget har inte längre någon tillförlitlig målskytt och gör inte lika många mål längre. Det defensiva spelet har inte heller varit någon höjdare den här säsongen.

Situationen ser inte särskilt bra ut och det är inte konstigt att man placerar sig långt ner i tabellen. Deportivo har tur på så sätt att andra lag i ligan har spelat ännu sämre fotboll men man är inte på säker mark på något sätt. Om laget inte lyckas ta sig ur den usla trend man är inne i är det möjligt att man åker ur ligan.

Deportivo La Coruñas startelva (4-2-3-1): Lux - Juanfran, Arribas, Sidnei, Luisinho - Borges, Mosquera - Fajr, Colak, Kakuta - Andone.

Atletico Madrid

Atletico Madrid gjorde en bra match mot Barcelona i söndags men det blev Barca som drog det längsta strået och vann matchen med 1-2. Lagets form är bra. Man börjar få igång målskyttet på allvar vilket har resulterat i flera jordskredssegrar på sistone.

Skadeläget börjar äntligen se bättre ut för Atleticos del. Målvakten Oblak och backen Godin är fit for fight vilket naturligtvis är viktigt för det defensiva spelet. Om man ser till anfallsspelet ser det mycket bra ut. Gameiro har visat sig vara en riktigt bra värvning och han samarbetar bra tillsammans med Griezmann på topp.

Atletico Madrid är ett av de bästa lagen i ligan och det har även visat sig när man har mött bottenlagen. Man vann med 1-4 borta mot Sporting Gijon och spelade 2-0 hemma mot Leganés. Lagets spel lämpar sig väl för att möta de sämsta lagen i ligan. Det stabila försvarsspelet och den offensiva bredden gör att man ständigt gör livet surt för motståndarna i bottenlagen.

Atletico Madrids startelva (4-4-2): Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Felipe Luis - Correa, Gabi, Koke, Partey - Griezmann, Gameiro.

Jag är övertygad om att Atletico kommer att kontrollera den här matchen och de lär bryta ner Deportivos backlinje och förr eller senare hitta nätet. Deportivos offensiva spelare bör inte hota Atletico särskilt mycket och om de gör det kommer Godin och co att stå emot lika bra som vanligt. 0-2 till Atletico?






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt