Speltips: Valencia-Real Madrid

Matchen mellan Manchester City och Monaco blev ännu mer målrik än vad jag hade hoppats på förhand. 5-3 till City innebär att gårdagens bloggspel (Ö2,5+BLGM) gick in med marginal.

Spel: Real Madrid+BLGM @ 2,6

Bookie: bet365

Värdering: 3/5U

Valencia

Valencia är inte vad man tidigare har varit. Laget återfinns på 15:e plats i ligan. Placeringen är inget annat än ett fiasko. Valencia är ett lag som ska fajtas i toppen och det är inte meningen att man ska tvingas kämpa för att stanna kvar i La Liga.

Formen är inte särskilt bra. Valencia vann visserligen hemma mot Athletic Bilbao i den senaste matchen men dessförinnan har resultaten inte varit bra alls. 0-4 hemma mot Eibar är riktigt uselt och borde helt enkelt inte inträffa.

Man kan kritisera Valencia för många saker men man kan åtminstone ge dem att de är duktiga på att göra mål på hemmaplan. Laget har gjort mål i åtta av årets tio hemmamatcher, inklusive mot Barcelona. Om Valencia kan göra två mål mot Barca finns det en sannolikhet att man kan slå hål på Realförsvaret.

Valencias defensiva spel lämnar dock en del att önska. Nästan två insläppta mål per match är bedrövligt. Fyra insläppta mål Eibar och Las Palmas är inte heller bra och försvaret ser stundtals riktigt ängsligt ut.

Valencias startelva (4-2-3-1): Diego Alves - Joao Cancelo, Garay, Mangala, Jose Gaya - Parejo, Perez - Munir, Orellana, Nani - Zaza.

Real Madrid

I Real Madrid-lägret är stämningen bättre. Laget har goda möjligheter att vinna både La Liga och CL och spelet börjar se allt bättre ut. Skadeläget har dessutom ljusnat för Real. Ronaldo, Benzema och Bale kan spela tillsammans igen vilket ger en extra dimension i Reals spel.

Reals form är bra. Laget vann med 2-0 hemma mot Espanyol utan att ta ut sig särskilt mycket och i matchen innan imponerade man mot Napoli i CL.

Lagets defensiva insats mot Espanyol var ganska bra men jag vidhåller fortfarande min åsikt från tidigare inlägg om att försvarsspelet inte är så bra som det borde vara. Enligt min mening är det inte okej att Real släpper in enkla mål mot lag som t.ex. Osasuna och Alaves. Man kommer dock, precis som andra topplag, undan med sina defensiva svagheter genom att göra många mål.

Anfallsspelet har varit väldigt bra den senaste tiden och kommer troligen att vara ännu bättre nu när Reals motsvarighet till "los tres amigos" spelar tillsammans igen. Real bör därför inte ha några som helst problem med att göra mål mot Valencia. Bale startar visserligen på bänken men han kommer med stor sannolikhet att bytas in i andra halvlek.

Real Madrids startelva (4-3-3): Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Rodriguez, Benzema, Ronaldo.

Jag är övertygad om att Real har vad som krävs för att vinna mot ett Valencia utan självförtroende men Valencia har samtidigt goda möjligheter att göra mål. Real att vinna och båda lagen att göra mål är därför ett spel som känns bra på förhand.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt