Speltips: Två topplag i toppform

Tjena!

Det blev ett mindre minusresultat under dagen då Accrington var en besvikelse ännu en gång. Överlag var de det något bättre laget i matchen mot Yeovil men de kom ändå inte riktigt upp i nivå och eftersom de hamnade i underläge igen så var segern aldrig särskilt nära (1-1). I de andra fem matcherna blev det i alla fall tre vinster och två förluster. Middlesbrough fick med sig en poäng mot Leicester trots två straffmål av de senare (de tidigare hade också en del tur med utdelningen ska dock sägas). Millwall låg under med 2-0 men vände och vann efter att Bury fått utvisning och straff emot sig (dock rättvist resultat sett till skapade målchanser). Blackpool vann med 4-1 efter viss hjälp av utdelningen medan Luton och Grimsby bara fick med sig en respektive noll poäng till följd av mindre bra prestationer.

Jag vänder mig redan mot nästa helg där jag vill dela med mig av ett par tidiga spel som känns intressanta. Fotbollsveckan som stundar är annars lite tunnare än vanligt med ett uppehåll i League One och League Two (bortsett från två eftersläpande matcher) på grund av FA-cupspel. Cupspelet är något jag gillar normalt sett men i nuvarande omgångar är det fortfarande en hel del lag från lägre divisioner inblandade, vilka jag inte har lika bra koll på. Det finns likväl två matcher utan sådana lag där de tidiga oddsen ser intressanta ut och det är i matcherna Bolton - Sheffield United och Plymouth - Newport.

Vad gäller Bolton - Sheffield United så det är ett möte som hade varit en toppmatch i League One om det hade handlat om ligaspel. Bolton kommer från en riktigt fin period med åtta vinster på nio senaste ligamatcher i och med dagens match mot Northampton. Framför allt är det försvarsspelet som har varit vattentätt och på de nämnda nio matcherna har de endast släppt in två mål. Jag tycker dock de haft viss assistans av utdelningen också och särskilt på slutet har de inte varit riktigt lika dominanta som resultaten vill påvisa. I dagens match mot Northampton vann de med 1-0 trots att de skapade klart färre och mindre farliga målchanser än ”The Cobblers”. Sheffield United kommer också med en riktigt starkt facit till den här matchen med femton raka ligamatcher utan förlust och hela elva vinster under samma period. Skillnaden mellan de båda lagen är att Sheffield United har uppvisat en enorm dominans i sina matcher och varit fullständigt överlägsna även sett till det spelmässiga. För tillfället kan de nog bäst jämföras med Newcastles överlägsenhet i Championship och fortsätter de prestera på den här nivån är det ingen tvekan om att de kommer vinna ligan (sex poäng bakom Scunthorpe i nuläget med en match till godo).

Jag spelar även Newport +0,5 i sin match mot Plymouth. Det enda Walesiska laget i League One och League Two har spelat klart förbättrat på slutet efter en bedrövlig säsongsinledning. Jag sågade dem någon gång och spelade emot men med tanke på den senaste tidens prestationer finns det anledning att se dem i ett nytt ljus. I dagens match mot Blackpool mötte de ett betydligt bättre lag på bortaplan och fick stryk med 4-1, men resultatet var ändå något i överkant sett till matchbilden. Den främsta anledningen till det här spelet är dock Plymouth, som har blivit övervärderade på sina fina resultat i säsongsinledningen. Överlag har de dock haft ett väldigt flyt med utdelningen och det har också börjat märkas nu på slutet när de har förlorat tre av de fyra senaste ligamatcherna. Idag förlorade de mot ett av ligans sämsta lag (2-1) i form av Morecambe, även om resultatet präglades av en straff och ett rött kort mot Plymouth.

Jag spelar Sheffield United +0 till 1,97 hos Unibet (tänk på att ta Asian Handicap som är två punkter högre än DnB) och Newport +0,5 till 2,05 hos bet365.

UPPDATERING: Plockar även Sunderland +0,25 mot Leicester till 1,975 hos Bet365. Jag skrev om Leicester igår men de ser inte alls bra ut för dagen och räddades av två straffar idag mot Middlesbrough. Nu ställs de mot ett liknande motstånd nästa helg och även om Sunderland är något sämre än Middlesbrough så stod de emot hyfsat mot Liverpool idag trots deras 27 avslut (många från dåliga lägen).

UPPDATERING 2: Tar också Derby som är mycket spelvärda till nuvarande odds. Med nygamla tränaren Steve McClaren har de kommit igång rejält på slutet och ser riktigt spännande ut. Wigan å andra sidan är inget vidare alls och löper nog stor risk att ramla rakt tillbaka ner i Championship. Stort värde i 2,45 på Derby.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.