Speltips: Schmidt mot ny bragd?

Först och främst måste jag ursäkta min nonchalans. Jag plitade ner fel datum i Toronto reken. Matchen spelas naturlitgvis inte förens natten mot torsdag. Oddset har dock rasat ett tjugotal punkter. Jag skulle istället rekomendera ett livespel där för er som inte hann med på tåget.

Över till Tyskland.
Mainz kommer närmast ifrån en förlust mot Hertha. Man hade ledningen men råkade ut för en jobbig andra halvlek där man först nekades en straff, åkte på en utvisning och fick sedan bevittna när Ibisevic tursamt fullbordade vändningen.
Bayern gjorde en lika slätstruken andra halvlek mot Leverkusen men kom undan med tre poäng. Matchstatistiken är lika förvånande som att Bayern inte toppar Bundesliga. Det är även jämt i grafiken.

Karneval-laget från väst är pålitligt hemma. När vi summerar säsongen kommer man antagligen ligga på kring 4-5 förluster på Coface Arena. I de gänget är det bara Leverkusen som skrivit in sig än så länge, tack vare Chicaritos drömmål på stopptid i omgång 4. En annat lag som lär eller kanske borde stämma in i den kören är motståndet på fredag.

Kruxet är att bortalaget inte riktigt går att känna igen ännu. Det kvicka kortpassningsspelet har stannat av ett par promille. De centrala mittfältarna i Alonso och Alcantra har fått utstå en hel del kritik senaste tiden då de allt som oftast rullar bollen till ned sin libero med handskar istället för att anfalla. På ett Bayern forum fick jag syn på en smårolig kommentar " jag är bara glad att vi håller oss nära RedBull". Vi vet alla att det går fort i supportrars tankar kring sitt lag, det måste vara en märklig värld för en Bayern-fan när man tittar i tabellen och inte ser sig själva i topp. Men ser vi till den största anledningen varför man anställde Anchelotti så var CL prio 1. Ligan har man joggat hem år efter år. Även ifall gruppen innehöll Atletico så ses första fasen som en misslyckande även där då man nu kan stöta på riktigt jobbiga motståndare redan i nästa runda.

Martin Schmidt har jag rosat förr.. Han har ett fint offensivt tänkt även om jag framför allt ser honom som en taktiker. I dessa stormatcher så får han ständigt ihop kollektivet fenomenalt. I synnerhet på hemmaplan med fansen i ryggen som eldar på varenda meter laget sätter på rätt fot. Mainz var faktiskt det enda lag som vann över Bayern på Allianz arena förra säsongen, (i bundesliga). I den fredagsmatchen så ställde Schmidt upp en variant av 3-4-3. Kaxigt. Men poängen var såklart att överbelasta mittfältet så bollarna aldrig fick slås ut till en ensam Ribery eller Robben på kanten. Att förebygga istället för att stoppa är metoden.

Inget nytt under solen i bortfall. Muto är fortfarande skadad i hemmalaget. Bayern ser även ut att sakna Coman igen.

Att Mainz står i tvåsiffrigt lockar. Men jag fegar och letade upp handikappet +1.5 till drygt två gånger. Vi har sett det allt för många gånger för. Ett Bayern som leder och spelar av matchen. Just i detta läge som man befinner sig i har jag ännu svårare att se hur man skulle fortsätta anfalla på bred front. Vi vinner så länge Mainz inte förlorar med två bollar eller fler. Något som Schmidt har lyckats undvika i över ett år på hemmaplan.

Mainz +1.5 spelas hos Pinnacle till oddset 2.04. 1/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt