Speltips: Tre tunga avbräck för Bury

Tjena!

Röda kort. Det var det mindre roliga temat för kvällen. Tyvärr hamnade båda korten på fel lag dessutom. Specialspelet på Sevilla såg relativt bra ut även om de fick ett tidigt ledningsmål, men dog så klart totalt när Franco Vázquez tog ett andra gult kort i mitten på den första halvleken. Vidare så fortsätter Accrington att vara jordklotets mest otursförföljda, eller kanske snarare klantiga, fotbollslag. Idag körde de över Hartlepool i den första halvleken innan den vikarierande vänsterbacken med det förtroendeingivande namnet Mark Hughes drog på sig ett rött kort en bit in i den andra halvleken (förlorade sedan matchen med 2-0). Sanslös utveckling på säsongen för det laget alltså. Man tror inte sina ögon när man ser att de ligger på 18:e plats i tabellen. I de övriga spelen förlorade Blackpool i en chansfattig tillställning mot Mansfield samtidigt som Oxford vann med en liknande matchbild mot Gillingham. Spelet på Rochdale, som var dagens största, var dock bombsäkert (4-0 och total överlägsenhet) varför det trots allt blev i princip plus minus noll i resultat på kvällens matcher.

Ny omgång till helgen och det finns en del intressanta odds att ta del av så här direkt efter kvällens matcher. Jag gillar bland annat Millwall som spelas till 1,99 borta mot Bury. Millwall har varit klart på gång på slutet och kom med fyra vinster på de fem senaste matcherna till kvällens möte mot Wimbledon. Ikväll fick de dock bara med sig en poäng – i en rätt svår match ska dock sägas. De skapade emellertid de klart flesta målchanserna och sett till det hade nog en trepoängare för Millwall varit mer rättvis (spelade förvisso i numerärt överläge sista tjugo minuterna). Överlag är Millwall ett av de fyra, fem bästa lagen i League One och sett till den nuvarande formen så är de kanske det allra hetaste laget i den gruppen. Eller bakom Sheffield United i alla fall. Bury har motsatt formkurva och kommer till den här matchen med ett par riktigt tunga avbräck. I dagens förlust mot Sheffield United fick de två spelare utvisade och därmed har de avstängningar på tre tongivande spelare (Niall Maher är avstängd sedan innan) mot Millwall.

Jag plockar även Grimsby som spelar på bortaplan mot bottenlaget Crawley. Jag spelade Grimsby så sent som i helgen mot Plymouth, där de vann med 3-0 som rätt stora underdogs. Ikväll spelade de 2‑2 mot ett annat topplag i form av Carlisle, i en match som de lika gärna kunde vunnit. Jag tycker de sett klart bra ut så här långt in på säsongen och det känns som de gått lite under radarn i League Two. Trots att de tappade tränaren Paul Hurst till Shrewsbury i League One så har de inte heller sämre ut på slutet, snarare tvärtom. Mot ett Crawley som utan tvekan är ett av ligans sämsta lag och som har sett särskilt skakiga ut på slutet så känns de spelvärda trots ett relativt stort favoritskap. Crawleys match idag mot Yeovil blev dock inställd ska sägas, så de får några dagar extra i benen till den här matchen (har inte särskilt stor betydelse dock).

Jag spelar Millwall -0,5 till 1,99 hos Pinnacle och Grimsby -0,5 till 2,20 hos bet365.

UPPDATERING: Tar Blackpool -0,5 till 1,95 hos Bet365 också. Blackpool var förvisso lite svaga ikväll men de är vanligtvis klart bättre på hemmaplan och med tanke på att de möter ett avsevärt sämre lag kapacitetsmässigt så tycker jag det är värde 1,95. Newport har i och för sig ryckt upp sig rejält på slutet men det är en stor kapacitetsskillnad mellan de här två lagen och normalt sett så borde de få det svårt mot Blackpool på bortaplan. Tar även Accrington -0,5 till 2,15 hos William Hill och Luton -0,5 till 2,30 hos Unibet. Kan tyckas märkligt att jag går på Accrington igen, men de är verkligen betydligt bättre än sina resultat och 2,15 mot Yeovil på hemmaplan är riktigt bra värde. Luton borde vara större favoriter mot Exeter, det är dock inte lika stort värde i det oddset.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.