Speltips: Malaga-Deportivo La Coruña: Dubbla rek på formstarkt hemmalag

Tjena på er! Kör min första rek väl kort inpå matchstart här, men finns en match i Spanien idag som på förhand känns mer ojämn än vad oddsbolagen är inne på.

Malaga inledde säsongen ytterst tveksamt under nye managern Juande Ramos, som tidigare tränat klubbar som Real Madrid, Sevilla och Tottenham, och som faktiskt tränade just Malaga under en säsong 2003-2004.

Med en ny tränare kan det alltid varit knepigt att hitta rätt omgående, så att starten på ligan inte var något vidare är inga konstigheter egentligen. Den senaste tiden har resultaten däremot varit klart bättre, med fyra (!) raka vinster på hemmaplan. Eibar, Bilbao, Sporting Gijon och Leganes är lagen som besegrats.

Det oväntade krysset borta mot Barcelona kan sett till matchbilden knappast ses som rättvist, men att hålla 0-0 på Camp Nou trots en utvisning mitt i andra halvlek är förstås starkt. Ytterligare ett rött kort precis i matchens slutskede gör följaktligen att två spelare är avstängda idag, ytterbacken Juankar och mittbacken Llorente. Båda duktiga, men i mina ögon inte de viktigaste spelarna i laget.

Welligton, Keko, Kusmanovic och Charles har saknats den senaste tiden till följd av skador, och missar även det här mötet.

Lagets i mina ögon viktigaste spelare Camacho missade Barcelona-matchen efter en avstängning, men är nu tillbaka i truppen. En mycket vass bollvinnare på det defensiva mittfältet som är jobbig att möta för vilket lag som helst.

Deportivo har lidit utan sin givna målskytt från förra säsongen, Lucas Perez. Bara tio mål framåt så här långt är alldeles för dåligt och med det är man sämst i ligan tillsammans med botten- och krislaget Granada. Formkurvan ser inte heller speciellt rolig ut med två kryss och tre förluster på de fem senaste matcherna.

Såg mötet med Sevilla förra helgen och det såg inget vidare ut för Deportivos del. Tufft motstånd absolut, och visserligen ledde man fram till slutminuterna, men spelet lämnade mycket övrigt att önska. Offensivt skapade man inte mycket, och bakåt var 3 mål i underkant.

Nyheterna sedan förra helgens match för Deportivos del är att Ryan Babel (målskytt senast) och mittbacken Arribas saknas på grund av skador.

Nej ett formstarkt Malaga är i min bok klara, klara favoriter mot ett haltande Deportivo hemma på La Rosaleda. Upprepar att Malaga har fyra raka vinster på hemmaplan och det är en svit jag har svårt att se ska brytas idag.

Jag gör två spel här. Huvudspelet är att Malaga vinner till 1,95 på bet365, 2 av 5 units. Dessutom lirar jag att Sandro Ramirez (som verkligen fått en nytändning i sin nya klubb) nätar. Har gjort mål i fyra raka hemmamatcher, och lirar honom som målskytt någon gång i matchen till 2,25 på Bet365. 1 av 5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt