Speltips: Tursamma vinster för Plymouth

Tjena!

Tyvärr en tråkig lördag igår spelmässigt med förluster på två av tre spel och push på det tredje. MK Dons kom åter igen inte upp i nivå på hemmaplan och fick bara med sig 1-1 efter en sen kvittering mot Walsall. I Oldham - Wimbledon dominerade Wimbledon de första 75 minuterna utan att få in bollen i mål. Sedan kom Oldham igen på slutet och pressade rejält under den sista kvarten, men trots en hel del målchanser blev det 0-0 och push till slut ändå. Oxford borde fått med sig minst en poäng men missade flera hundraprocentiga målchanser i andra halvlek och förlorade till slut med 2-0 mot Shrewsbury. En del tunga resultat dessvärre, men det är bara att ta nya tag till nästa helg.

Jag har fyra tidiga spel till nästa helg i League One och League Two som ser riktigt bra ut. Först och främst har vi matchen mellan Plymouth och Grimsby, där Grimsby är väl stora underdogs i mina ögon. Plymouth leder sensationellt League Two med sju poäng efter sexton omgångar. De har vunnit tolv av sina sexton matcher och bara förlorat två. Jag tycker dock de sett lite sämre ut på slutet och i ärlighetens namn har de haft en hel del tur med sig i sina segrar. I gårdagens match så skapade de i princip ingenting fram till de sista 20 minuterna och motståndarna Crewe missade bland annat en straff vid 1-0 ledning. I förra omgångens match mot Colchester så avgjorde de först i den 87:e minuten efter en helt jämn match i övrigt. Grimsby är ganska bra även de har tappat tränaren Paul Hurst till Shrewsbury under säsongen. Igår ledde de med 2-0 men tappade till 2-2 efter två straffar för Barnet (de missade även en egen straff på tilläggstid, snacka om tung förlust). Grimsby +0,5 står i så mycket som 2,15 i den här matchen, vilket helt klart är för högt i mina ögon.

Sedan har vi en match mellan Carlisle och Exeter där bortalaget ska ut på en riktig långresa. Längre bortaresa inom Englands gränser är svår att hitta då Exeter ligger så långt söderut man kan komma i England och Carlisle är lika långt bort på det andra hållet. Det har dock, givetvis, ingenting med matchanalysen att göra. Jag tycker helt enkelt att Carlisle är det klart bättre laget i den här matchen och värderar de som större favoriter än vad de är i nuläget. Carlisle ligger tvåa i tabellen och har kanske snarare varit bland de tre, fyra bästa lagen prestationsmässigt. Överlag ser de ändå riktigt bra ut och på hemmaplan mot ett lag som Exeter som ligger näst sist (och förvisso underpresterat lite i förhållande till sin kapacitet) är 1,85 klart spelvärt. Apropå förlusten under gårdagen mot jumboplacerade Newport så är jag inte särskilt orolig då Carlisle ändå gjorde en hyfsad insats och Newport är inne i en bra period.

Den tredje matchen är mellan Morecambe och Luton, där Luton borde vara större favoriter i mina ögon. Luton är ett av de bästa lagen i League Two även om de saknar Jordan Cook till den här matchen. De möter ett Morecambe som jag skrev en del om i början av säsongen då de hade en otroligt tursam säsongsinledning och ledde serien ett tag. Sedan dess har de dock visat sin egentliga kapacitet, vilket en av de sämre i League Two, och förlorat merparten av sina matcher. Igår var de åter igen riktigt dåliga mot ett annat bottenlag i form av Wycombe och förlorade med 2-0. Luton ser fortsatt ser riktigt bra ut och gjorde en stark insats när de vann mot Accrington igår. I den här matchen står de i 1,90 i nuläget, vilket är alldeles för högt i mina ögon.

Till sist har vi en match i League One och det är den mellan Southend och Bradford. Jag gillar Bradford i den här matchen som just nu spelas till 2,15 på bortaplan. Även om de kanske inte varit riktigt lika övertygande den senaste tiden tycker jag fortfarande de är det bästa laget, tillsammans med Sheffield United, i den här ligan. Sett till förväntade mål utefter skapade målchanser så är de också fortfarande det klart bästa laget i League One, vilket vittnar om att de haft en del otur med utdelningen. Igår mot Rochdale var de tillbaka på rätt köl även resultatmässigt med en övertygande 4-0 seger (även om resultatet var något i överkant och präglat av ett numerärt överläge). I den här matchen mot ett Southend som är ett av de sämre lagen i ligan så tar jag 2,15 på bortalaget utan att tveka.

Jag spelar Grimsby X2 till 2,15 hos bet365, Carlisle -0,5 till 1,85 hos Unibet, Luton -0,5 till 1,90 hos Unibet och Bradford -0,5 till 2,15 hos William Hill.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.