Skulle England mött Skottland idag igen så hade jag valt samma spel. Resultatet skrevs till förlust dessvärre men att England gick och vann med 3-0 speglade inte matchbilden det minsta. Starkt att vinna då såklart men engelsmännen kommer stöta på problem i den här gruppen förr eller senare. Det är jag övertygad om.

Jag släpper resten av kvalet och trånar redan efter nästa helg, för det är dagar värda att vänta på.

Borussia Dortmund-Bayern Munchen

Atletico Madrid-Real Madrid

Milan-Inter

Manchester United-Arsenal

Mr.Perleroth har alltså en hel buffé att välja mellan från vilket land det skall tävlas i.

En annan stormatch i Bundesliga skall också spelas där jag tycker att bolagen har överskattat hemmalaget.

Wolfsburg är inte riktigt på Schalkes nivå än även om Mario Gomez har kvicknat till och gjort fyra mål på lika många matcher, där hälften såklart har kommit på huvudet. Men man störs av skador på tongivande spelare. Snackar vi Draxlers betydelse för Wolsburgs är den nästintill allt. Han axlar en för stor roll i mitt tycke. Det har resulterat att han tagit emot en hel del stryk senaste tiden. I förlustmatchen mot Darmstadt så fick han en smäll på vristen och utgick, han vilade omgången därpå. Mot Freiburg så var det ljumsken som tvingade honom upp på läktaren. I veckan reste han till Munchen för att träffa Dr. Müller Wohlfahrt för att jobba på comebacken. Med andra ord är det högst osannolikt att han startar på lördag.​

De grönvita passade på att spela en träningsmatch under uppehållet mot Union Berlin från andra divisionen där huvudstadslaget vann, 1-3 med Simon Hedlund som målskytt för gästerna.

Jag undrar när det går upp för Dieter Hecking att han kanske har missbedömt Bruma. Det är ju omöjligt att ha honom som mittbacksgeneral och tro att man ska sluta högre upp i tabellen. Men Hecking har andra bekymmer då han sitter på två grymma vänsterbackar men inget vettigt alternativ på den högra sidan då Vierinhia har varit skadad. Det har gjort att han har flyttat in sin vänsterback Ricardo Rodriquez bredvid Bruma för att försöka få pli på problemet. Inte så mycket att orda om men anfallen som tidigare startat längst med Vierinha eller Rodriguez patenterade löpningar är borta med vinden. Gerhandt är som sagt en grym försvarare eller mittfältare om ni så vill men samma kreativitet som Rodriquez har jag iallafall inte sett till ännu. Joachim Löw har dock funnit något annat i ungtuppen då han blev belönad med en plats i A-lagstruppen denna gång.

Schalke tog en väl förtjänt seger mot Hamburg i förra omgången. Man skapade massvis med chanser, men avsluten var inte på topp. Nu gjorde man ändå tre mål men så där många möjligheter får man inte mot övriga försvar i serien. Som jag varit inne på i tidigare inlägg så börjar Schalkes riktiga ansikte att visa sig sakteliga. Mittfältet ser balanserat ut med Geis som spelfördelare och en Kolasinac som utvecklats till en fantastik bollvinnare, likt Gatussos glada dagar. Det enda som efterlyses är en forward med självförtroende som kan göra de enkla målen. Jag gissar på att det skeppas in en sådan under juluppehållet.

Hade Wolfsburg mött en annan typ av backlinje här så hade man kunnat utnyttjat sin formtoppade forward med inlägg. Men styrkan i Schalkes trebackslinje är just i luftrummet. Naldo, Hövedes och Nastatic är samtliga resliga herrar.

Oddset på bortaseger är i högsta laget. 3.02 betalar Pinnacle. 2/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt