Speltips: Bye bye Falkenberg

Falkenberg åker till Hisingen för att spela sin sista allsvenska match, förmodligen på bra länge. Man möter ett hemmalag som faktiskt blev nollat senast. Svårt att säga ifall Häcken blev tagna på sängen eller om det var Djurgården som var extra taggade på att kliva förbi rivalen, för stockholmarna ställde upp med en ovanligt hög press. Abrahamsson som i vana brukar sätta igång uppspelet till närmsta back blev istället tvungen att mestadels skicka ut bollen mot Joel Andersson högt upp på högerkanten, där var Walker och Käck redan två steg före varje gång. Man hade dock ett par fina lägen men det fanns en norrman på banan som var mest motiverad av alla. Lika upphetsade lär inte motståndarna i helgen vara. På pappret så är Häcken ett lag som skulle kunna hota högre upp i tabellen. Men problemet är att man uppträder lite för anfallsglatt. Kul att titta på men inte särskilt effektiva. Man har blivit nollade vid två tillfällen hemma på Bravida i år, bägge var mot konstgräslag och vi alla vet på vilken åker Falkenberg skickar upp sina luftpastejer på.

Det måste vara så jäkla svårt att spela i den där Ullared-tröjan just nu. Jo, det har har sett hopplöst ut egentligen under hela säsongen men sista månaderna har man ofta sett hälften göra jobbet medan andra hälften tänkt på vart man ska ta vägen i November månad. Om Häcken gillar att anfalla så har vi ett bortalag som har släppt in överlägset flest mål i serien, 77 st.

Förutom att vi har en rysare i bottenstriden så pågår det även en kamp i mitten av tabellen. Häcken skulle kunna vid vinst sluta på en niondeplats, nu kanske man inte kommer slå sig blodig för denna uppgift men man har ett gyllene läge att gå ut och tacka av sin tränare på hemmaplan med ett spel som man allra helst behärskar.

Över 3.25 mål spelas hos Unibet till oddset 1.70. 1/4 Unit

I Tyskland så bibehöll Schalke sin förlustfria svit efter derbyt. Men till skillnad från vad jag trodde så blev det en mållös tillställning. Kikar vi närmre in på Schalkes säsongsinledning så vet vi att man var trögstartat, ny tränare, nya spelare och en ny strategi. Man startade alltså med fem raka förluster. Mot Bayern (1), Hoffenheim (3), Köln (4), Hertha (5) samt Frankfurt (7). Alltså mot ligamästarna och mot lag som är inne i fina formtoppar. Dit kan vi nog säga att Schalke är på väg också. Den nya backlinjen börjar sätta sig där Naldo vuxit in som ledare i ännu ett Bundesliga lag. I Europa Leauge så vann man återigen, denna gång mot Krasnodar.

I Bremen däremot ser de dystert ut. Försvaret läcker fortfarande, 24 insläppta på nio matcher. Man är fortfarande utan sin första målvakt samt sin tilltänkta ersättare för Vestergard i mittlåset. Jag är väldigt tveksam ifall vi får se något lyft innan uppehållet. Visst att man möter Hamburg om två veckor som än möjligt är sämre än Bremen. Men annars är det ideell tufft motstånd innan jul. Dessutom brukar man få det tufft just i Gelsenkirchen.

Pinnacle betalar 1.72 för Schalke -0.75. 1/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt