Speltips: Steaua Bukarest ångar på?

Tar ett tidigt spel här då oddset garanterat kommer att sjunka en del.

Steaua Bukarest -0.25 4/5 U

Unibet

Rumänien Liga 1

Spelstopp: 2016-08-12 20:00

Här tror jag att vi kommer att få se en bra och underhållande match med högt tempo och många målchanser. Botosani har börjat bra och har hittills varit riktigt roliga att kika på. Man spelar med riktigt intensiv press för att vinna tillbaka bollen högt upp i banan vilket kan skapa stora ytor om bollen "studsar" fel eller om man möter ett lite mer bollskickligt lag som Steaua är. Började säsongen att rulla ut fullt kompetenta CFR Cluj och ta en fin 3-1 vinst efter att det från första minuten varit full sula. Här hemma kommer man att ställa till problem för många, MÅNGA lag.

Man har värvar in rätt intressanta spelare som Herghelegiu från CS U Craiova samt Astafei från Petrolul som kommer att bidra offensivt. Sedan tidigare har man vasse Fulop som redan gjort 3 mål och en viktig kugge i Vasvari. Det är offensiven som man lever på, det är där kvalitén finns. Tittar på man bakåt så är det dock skralt och jag tror inte vi kommer se så många nollar hållna av Botosani i år.

Steaua Bukarest fortsätter av värva sönder dem andra lagen och senast nu så har man signat stora talangen Florin Tanase från Viitorul Constanta. En tekniskt bra spelare som dock OFTA får straffar med sig när han lägger sig väl enkelt. En "duktig" filmare med andra ord. Jag vet inte hur många straffar han bidrog med förra säsongen för sitt Viitorul, men dem får inte plats på en hand iaf. Steaua är också och rycker i Boldrin och William från Astra.. Men jag hoppas verkligen inte det kommer att bli så.. då kommer det bli sån fruktansvärd tråkig säsong att följa då Steaua kommer vara totalt ostoppbara.

Men med dem spelare man nu har, Tanase, Golubovic, Tudorie, Achim och framförallt Stanciu.. Så har man en sån bredd av målgörare att man kan spela med en nästan ren "B-uppställning" och vinna en sådan här match utan problem. Man kommer vila några spelare här inför Man C matchen kommande vecka då man inte vill ha en skada på nån nyckelspelare, men som sagt, med dessa spelare i laget kommer inte detta spela någon roll. Spelar Botosani med sin offensiva press kommer man att bli sönderkontrade. Spelar man försiktigare, så har dem ändå inte ett lag bra nog att försvara sig mot just nu denna maskinen Steaua Bukarest.

Rak seger tror jag kommer ligga nånstan 1.65-1.70 innan vi når fredag.

Tack för mig.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt