Speltips: NHL: Flyers jagar wildcard

Nattens matcher i NHL gjorde inte slutspelsjakten mindre intressant. Philadelphia tog en för laget mycket viktig seger mot Detroit, och är nu ett steg närmare en wildcard-plats. Mitt tips är att Detroit kommer att förlora den striden och att östs två sista platser går till Pittsburgh och just Philadelphia som bägge vann sina matcher under natten. Även Ottawa tog en seger då de slog Minnesota borta, även där en kamp mellan två lag som jagar wildcard. Därmed är Ottawa ännu inte helt uträknade från kampen om östs platser även om det ska väldigt mycket till för att klara det. Minnesotas poängtapp i övertid gör att de nu tappar försprånget till jagande Colorado om västs sista slutspelsplats.

Washington tog en förväntad seger mot Carolina hemma även om det satt långt inne, och Capitals är nu som första lag garanterade en slutspelsplats. Montreal förlorade sin match mot Florida, något som mycket väl kan ha gjort att sista tåget nu gått för Canadiens.

Jag spelar en match i natt: Chicago Blackhawks tar emot Philadelphia Flyers. Chicago bör vara hyggligt säkra på att ta den tredje direkta slutspelsplatsen i central division, men har allt att vinna på att dels hålla lagen bakom sig på avstånd, och dels jobba på att försöka ta en divisionsseger då man har tre poäng upp både till ettan Dallas och tvåan St Louis, dessutom med en match mindre spelad. Philadelphia spelar som tidigare nämnts för ett wildcard, även om det faktiskt finns en teoretisk chans att slå sig in på en direkt plats.

Philadelphia Flyers har svajat hela säsongen, och Mason och Neuvirth har delat på målvaktsjobbet. Statistiken är är hyggligt jämn mellan de två, men Steve Mason har fått förtroendet i de fem senaste och gjort det mycket bra. Fyra vunna på dessa, och förlusten kom borta i övertid mot starka Florida. Målskillnaden på dessa fem matcher är fina 21-11, och Flyers har nu åtta segrar på sina tio sista matcher, alla dessa i ordinarie. Chicago har haft ett mycket tufft spelschema i mars, med bara en seger på fem spelade. De tre senaste har i tur och ordning förlorats mot St Louis, Dallas och Los Angeles. Laget har 10-18 på de fem senaste, och världsmålvakten Corey Crawford har fått det tufft mellan stolparna. Blackhawks skulle behöva få igång poängkungen Patrick Kane igen. Efter en fullkomligt briljant säsong har han nu bara en poäng på de fem senaste matcherna, och har nollat de tre senaste.

Chicago hemma är fortfarande favoriter, men en Philadelphiaseger ger ett mycket intressantare odds för spel. Merparten av bolagen ligger mellan 3.60 och 3.70, men hos Betsson får du hela 3.90 på Flyers i ordinarie tid. Det tar vi. Jag tror dessutom att detta kommer att bli målrikt för den som vill spela över / under totalt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt