Speltips: NHL: Hemmaspel på Panthers och Rangers

En riktigt bra natt gången med alla tre singlar som satt. Tack för hat-tricket, Ovechkin! Nattens omgång bjuder på ett gäng matcher och jag har valt att spela på två stycken som jag tror har förutsättningar att bli både tuffa och underhållande då alla fyra inblandade lag slåss uppe i toppen.

Florida Panthers - St Louis Blues

Florida har en övertygande ledning i Atlantic Division, och både anfall och försvar ser riktigt sunda ut. De sitter just nu på ligans bästa målskillnad efter suveränerna Washington, mycket tack vare veteranerna Roberto Luongo och Jaromir Jagr. Den sistnämnde, som fyller 44 på måndag, går mot sin bästa NHL-säsong på flera år, och 36-årige målvakten Luongo ser väldigt stabil ut. Ett litet frågetecken för centern Aleksander Barkov som är skadad. Han är en bra kugge i lagmaskinen Panthers, men man har jämfört med många andra lag en mycket bredd på truppen och det bör inte påverka allt för mycket. Man har åkt på några nesliga förluster efter nyår, bland annat 0-6 borta mot Calgary. Å andra sidan har man övertygande slagit både Chicago, Rangers, Red Wings och Washington under 2016.

Gäster är St Louis och de ligger just nu trea i tuffa Central Division. Det finns frågetecken i anfallet, men det kompenseras i mångt och mycket av ett bra försvar. 2016 började riktigt dåligt med två raka förluster, men sedan har laget hittat en del viktiga segrar. Det blandas tyvärr ofta med knappa förluster, varav fyra i år har kommit i övertid.

St Louis är ett skapligt lag på bortais, men å andra sidan har Florida övertygat hemma hela säsongen, och ska gå som favoriter. I början av december möttes lagen i St Louis, och Panthers vann med 3-1. Jag tycker att de 2.39 som Betsson ger på seger för Florida bör spelas.

New York Rangers - Los Angeles Kings

Rangers ligger tvåa i Metropolitan vilket borde gå som den tuffaste divisionen i ligan, och och är nu inne i en riktigt fin streak. Fem vunna på de sex senaste, även om det inte var mot de tuffaste lagen i NHL. Motståndet i natt är dock tufft, med Pacific-ledarna Los Angeles Kings. Näst minst insläppta i hela ligan, och stjärnan Anze Kopitar är i bra form. Senast fick svenske Jhonas Enroth stå i förlustmatchen mot Islanders, men annars är Jonathan Quick den givne ettan i buren, och det här är i mångt och mycket en match mellan två av NHLs bästa keepers med Henke Lundqvist på andra sidan planen. Kings har kapacitet att fullkomligt köra över motståndet när det vill sig, med 9-2 respektive 6-2 mot Boston och Arizona nu i februari. Det lär dock inte hända i Madison Square Garden i natt. Oddsen diffar väldigt lite mellan bolagen, men 2.30 på Rangers kommer jag att spela då jag tror att få lag är favoriter när de besöker Manhattan.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt