Speltips: NHL: 2.65? Driver ni med mig?

Det var verkligen minsta möjliga plusmarginal i nattens möte. Att spela 3 units på över 2.5 mål för Detroit räddade mig, och det blev försvinnande lilla 0.13 units i förtjänst. Men ett plus är ett plus. Måste bara ställa mig upp och lyfta på hatten för Erik Karlsson för övrigt. 33 jäkla minuter på is? Outstanding. Detsamma gäller för Henke Lundqvist som spikade igen helt. Crosby? Han gjorde inte någon av sina bästa matcher direkt.

I natt då? Rätt många matcher, men jag har åter igen valt tre där jag tyckte det fanns klart spelvärda odds på matchresultat 3-väg.

Minnesota Wild - Washington Capitals
Jag börjar sammanfatta det så här: för de 2.30 som går att hitta hos bolagen tror jag absolut på att spela på bortaseger för ett Washington som ser lika starka ut oavsett om de spelar för hemmapubliken eller på random bortais. Minnesota har varit bra hemma under säsongen totalt sett, men är nu inne i en svacka. Efter nyår är det inte mycket som stämt. Det räcker så.

Winnipeg Jets - Boston Bruins
Även här tror jag på bortaseger, givet att man spelar så fina odds som bet365 ger. Spridningen på att Boston ska ta hem det varierar med rätt många tiondelar mellan bolagen, men kommer man över 2.50 ska man spela på Boston som är ett av de vassaste gästlagen denna säsong. Man har förvisso blivit utskåpade rejält av Los Angeles för bara ett par dagar sen, men det är ett helt annat motstånd än det man möter i natt. Winnipeg harvar hjälplöst på, klart sist i tuffa Central Division och kommer få mycket, mycket svårt att rädda en slutspelsplats. Som en trivia kan jag meddela att Boston förlorade säsongens första match stort hemma mot just Winnipeg. Det kommer högst troligen inte att påverka nattens spel. Winnipeg började övertygande och har sen fallit ihop, medan Boston inledde tveksamt för att sedan samla ihop sig. 2.65 på Boston går att hitta vilket är enormt bra, men jag kan absolut spela denna till 2.50 om det skulle behövas.

New York Islanders- Los Angeles Kings
Vi avslutar denna singeltrea med ett spel på hemmaseger, och ett east vs west i storstadsuppgörelsen mellan Islanders och Kings. Los Angeles är överlägset först i Pacific Division, och bra både borta och hemma den här säsongen. Framför allt tack vare att målvakten Jonathan Quick och hans backbesättning hållit väldigt tätt bakåt. Man har dessutom övertygande bortastatistik denna säsong, och slaktade (ja, slaktade. Körde över. Förnedrade) Bruins fullkomligt när man var på besök i Boston. Mot detta ska ställas ett stabilt Islanders som är riktigt bra på hemmais, även om det känns som ett lag man sällan vet var de står. Islanders kan övertygande slå vilket motstånd som helst en bra dag, men också helt vika ner sig mot nästan vilka som helst. Centerstjärnan John Tavares är stabil och behöver vara på topp för att detta ska hålla. Det här kommer att bli riktigt tufft, men jag har hittat 2.50 på Islanders hos Betsson, och det oddset på hemmaseger för ett sånt lag spelar jag mot vilket lag som helst i ligan, utom möjligen Caps.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt