Speltips: NHL: Vi tror på bortalag på uppgång

Enligt de senaste uppgifterna kommer Carey Price att vara borta från Canadiens mål i några veckor till, och i hans frånvaro har laget fullkomligt rasat ihop. Laget har fem vunna sedan 1:a december. De har vunnit EN match på de nio senaste, och det mot Toronto på straffar. Nu möter man Buffalo Sabres hemma, ett Buffalo som ligger näst sist i hela ligan. Men också ett Buffalo som fått igång Robin Lehner, som för två veckor sedan slog Washington med 4-1 och som kommer från en bortaseger mot Ottawa. Senast lagen möttes vann Montreal med 7-2 borta. De siffrorna kommer det inte bli i natt, och 3.40 på Buffalo-seger är ett riktigt bra odds mot ett av NHLs i särklass formsvagaste lag.

Nästa match jag tittat närmare på är Calgary Flames som tar emot Carolina Hurricanes. Calgary är ett av de lägst placerade lagen just nu, och har det riktigt tungt. En vinst på de sex senaste, och det mot bottenlaget Columbus. Å andra sidan har man slagit lag som Florida, Tampa och Dallas denna säsong. Men förlorade mot just Carolina för 1,5 vecka. I Hurricanes håller svenske Eddie Läck på allcar på att muta in sig som en riktig förstemålvakt, efter att ha krigat med Cam Ward om positionen hela säsongen. Svensken nollade självaste Chicago Blackhawks senast, och har stått i fem raka matcher. 2.65 på Carolina är i högsta grad spelbart och ger oss ännu en tvåa i natt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt