Speltips: NHL:  #votejohnscott

Det nära en vecka långa ligauppehållet på grund av All Star-helgen är snart över. Matcherna i sig är redan nu vissnande parenteser i vinden, och när allt damm blåst bort är det enda som kvarstår de tydliga tecknen på hur National Hockey League hanterar det och dem som inte passar in i deras polerade fasad. Historien om ett försök att sopa de oönskade under mattan. John Scotts egna ord om historien är något av det mest gripande jag läst på länge när det kommer till NHL, och något som gjorde mig riktigt illa berörd.

Hade kostymerna fått välja hade John Scott aldrig åkt in på all star-isen, en oborstad fighter bland hockeyartisterna. Fansen ville annorlunda, och Scott fick inte bara spela, han gjorde på ett sätt som anstår en internationell stjärna. Jag vet inte om jag någon gång under min historia som NHL-fan blivit vittne till att någon så oförtjänt blivit pissad på av kostymerna. Nu sänds han ner till farmarligan igen, och kanske var det hans sista spel i NHL. Att få sluta på det sättet, med en gest som var en ödmjuk vinkning till fansen och ett uppsträckt långfinger till stenansiktena i konferensrummet, unnar jag honom. Historien om John Scott är en historia om kärleken till spelet.

Okej, några ord om de kommande matcherna då. Det finns en jag tycker är riktigt bra. Philadelphia Flyers mot Montreal Canadiens. Enligt bolagen är detta en jämn uppgörelse, och bägge lagen ligger kring 2.50. Jag tänker spela Philadelphia-seger hemma här, av några enkla anledningar. Det totalt sett för säsongen ganska mediokra laget är starka på hemmaplan. Vidare är de inne i en riktigt skaplig streak efter jul. Canadiens har en vinst (på övertid dessutom) på de åtta senaste matcherna. Man fick stryk av Columbus i två raka med 5-2 nu senast före uppehållet. Tidigare har det talats om att målvakten Carey Price ska vara tillbaka i truppen efter all star-matcherna, men vi har ännu inte fått det bekräftat och de senaste rapporterna vi såg talar om ännu ett par veckor. Skulle han mot förmodan vara spelklar ska man betänka att han inte stått i en match på över två månader. Vi tror på att spela Philadelphia i Ordinarie för 2.45.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt