Speltips: NHL: Gravt övervärderat Minnesota?

Av nattens matcher i den amerikanska hockeyligan tycker jag att uppgörelsen mellan Minnesota Wild och Arizona Coyotes är den mest intressanta till oddsen. Lagen spelar i varsin division i Western Conference, och ligger bägge och skvalpar i mellanskiktet. Minnesota något längre ned, men har tagit fler poäng i den tuffare Central Division. Efter jul har det dock gått tungt, och man har bara vunnit tre av tolv spelade matcher trots ett inte allt för djävulskt spelschema. Två av segrarna har dock kommit mot topplagen LA och Dallas. Även Arizona har haft det tufft på sistone med en seger och fyra förluster på sistone. Senaste matchen var dock en viktig hemmaseger mot Los Angeles Kings, och man inledde året med fyra vunna på de fem första matcherna. I mina ögon är detta två tämligen jämna lag, även om Arizonas defensiv troligen är något svagare. Man har mötts två gånger denna säsong, med Arizona som hemmalag i bägge matcherna. Lagen vann varsin match med uddamålet, även om Arizonas seger togs till övertid.

Med allt detta i bakhuvudet är de 3.60 som Coyotes-seger ger hos Guts i ordinarie tid mer än giltigt för spel. Jag tror att neråt 3.2 på detta fortfarande är spelbart, om du vill köra på ett annat bolag. Seger för Minnesota ger 1.90 Varför man övervärderat Minnesota så mycket är oklart, men de 1.90 som jag sett skulle jag aldrig spela.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt