Speltips: NHL: Price är skillnaden mellan vinst och förlust för Canadiens

Vi drar en snabb rek inför nattens NHL-spel. Montreal Canadiens tar emot Chicago Blackhawks i ett interdivisionellt möte. Bägge lagen har i perioder varit med i den absoluta toppen av ligan, men just nu är det bara Chicago som är kvar där. Hemmalaget kommer till detta möte som ett stukat lag. I december vann man bara tre matcher och förlorade 11. 2016 har börjat något bättre med två vinster och två förloster. Man har gått runt på tre olika målvakter sedan världsstjärnan Carey Prices utgick på grund av skada i slutade av november. Jag kan inte minnas när en spelare saknades så mycket som Price gör i habs just nu. Han har tio vinster på tolv spelade i år. De övriga tre har 13 vinster på 36 spelade tillsammans.

Det enda som egentligen skulle tala mot Chicago är att de är väldigt mycket mänskligare på bortaplan än på hemmaplan. Likväl kommer de till det här mötet med åtta raka segrar i ryggen, och förstemålvakten Corey Crawford har 24 vinster på 36 spelade matcher, näst flest segrar i ligan denna säsong. Patrick Kane toppar poängligan med stor marginal, med 25+38 på 45 matcher. Med det snittet går han mot 110+ poäng denna säsong. Han har tagit poäng i 39 av 45 matcher.

Vi skulle kunna fortsätta så här rätt länge till, men vi nöjer oss med att konstatera att innan Carey Price är tillbaka mellan Canadiens stolpar spelar vi gärna ett odds på att Blackhawks vinner i ordinarie till 2.50.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt