Speltips: Oddssättarnas höjning vållar problem

Hej!

Trist avslutning igår, när både Struff och överspelet missade. Olivetti hade 7 breakbollar i samma game vid 4-3 i andra set. En av de vunna och spelet hade till 95% varit i hamn. Surt.

Dock, så ser saker och ting markant mycket bättre ut igen och livespelet på Bodmer @ 9.0 igår via @baselineLIVE är ett av de bättre, om inte rentav det bästas, spelet för i år.

US Openkvalet tuggar vidare, men tyvärr måste jag säga att de som sätter oddsen höjt sig rejält de senaste två åren. För 3-4 år sedan kunde man under dessa kval hitta brutala mängder spel. 6-7 stycken per dag var nästan i underkant då. Nu känns det som om man får vara glad om man finner ett spel per dag i dessa kval. De har skärpt sig, spelbolagen. Tyvärr.

Sonego - Marterer (1) @ 2.0
Turnering: Challenger Manerbio

Bookie: Betsson
Värdering: 5/10

Sonego gjorde oss inte besvikna igår när han krossade Martin till fina 2.62, och jag ser ingen anledning till att inte lita på honom idag igen.

"Sonego är en Italienare som spelat riktigt bra i år med tanke på vart han startade året. Han har gått från en ganska medioker ITF-spelare till en riktigt stabil challengerlirare. Han har slagit ett par rejäla motståndare under året och presterar som bäst hemma i Italien. Extra intressant är att en av dessa rejäla spelare han slagit i år, är faktiskt just Martin. 6-2 6-4 blev det den gången till Sonego's favör. Jag minns matchen väl och det är just något liknande jag hoppas på idag. En Sonego som kämpar och sliter för varje poäng, och en Martin som inte bryr sig ett skvatt."

Readen ovan gick ju precis som planerat och Sonego såg ruskigt laddad ut. Han är "on the rise" just nu, och det ordentligt dessutom. Han spelar säkert och rejält från baslinjen samtidigt som han har en hel del finess att bjuda på för att röra om lite i grytan emellanåt.

Marterer från Tyskland hade sin livs vecka, den förra, när han gick till final i en challenger på hemmaplan. Riktigt bra jobbat och kul för Marterer att det äntligen börjar ta fart. Nu tror jag dock den här veckan kommer bli kämpigare. Han är garanterat inte fulltankad fysiskt, och kanske inte heller psykiskt efter att ha spelat och dessutom förlorat sin första final på den här touren för bara 3 dagar sedan. Han vann förvisso sin förstarunda igår ganska problemfritt, men motståndet var också så uselt som det möjligen kunde bli.

Marterer lär nog bjuda på mer kamp är Martin gjorde, men jag håller ändå detta som ett mycket fint odds på Sonego. Vi kan fortsätt räkna med att han kommer ge sitt allt och jag tror det räcker långt emot en uttömd och hårt matchad Marterer idag.

-

Senise - Klegou (1) 2.00
Turnering: ITF Spanien
Bookie: bet365
Värdering: 4/10

Ni var säkerligen många som satt på Senise när Pekka rekade honom häromveckan i en match han föll mycket snöpligt i, med 6-1 3-6 5-7. Förlusten till trots, så har Senise både i den matchen och under i princip ett års tid nu visat att han är mer än kapabel till att ta sig långt i ITF-turneringar. Han lär kapa rankingplatser varenda vecka och borde sannolikt ta sig in top 400 ganska fort.

Klegou från Benin, av alla länder, ligger nästan kloss med Senise på rankingen. Jag är dock relativt säker på att Klegou inte har samma spelstyrka som Senise. Det har han i varjefall inte bevisat ännu när det handlar om spel på proffstouren. Eller, på hårdare och Snabbare underlag har han faktiskt spelat riktigt bra, men på just grus har det inte sett speciellt hett ut. 5 vinster och 4 förluster parkerar han på såhär långt i år, och då ska det tilläggas att fyra av dessa fem vinster kom i Bundesliga mot helt obetydligt motstånd.

Senise å sin sida har grindat på touren hela året och gjort det mycket bra. Han har 19 toursegrar under 2016 och nådde till och med en final tidigare i år. Under den veckan besegrade han bland andra Ivorra och Sieber, vilka bägge tillhör ITF-tourens absoluta topskikt.

Det här kan säkerligen bli en ganska jämn match då Klegou inte på något vis är en strykmotståndare. Jag vidhåller dock att Senise har avsevärt mycket bättre resultat på grus kontra sin motståndare och dessutom har han här en hemmaplansfördel som inte ska underskattas.

Återigen. ITF-touren är inte min egentliga hemmaplan, men spelet på Galoppini häromdagen var ju hämtat från samma tour och satt mycket enkelt. Förhoppningsvis kan vi få njuta av något liknande även idag.

-

Donaldson - Struvay OVER 18.0 games (void på exakt 18) @ 1.83
Turnering: ATP US Open Kval
Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 5/10

Ett ynka spel från USO-kvalet idag alltså.

Det är inget snack om saken. Den här matchen borde Donaldson vinna ganska problemfritt. Jag tror dock oddssättarna mest kollat ranking och tidigare resultat när de satt dessa odds och linor, för man har helt förbisett det faktum att Struvay faktiskt har en riktigt bra serve.

Eduardo, som han heter i förnamn, är en serve+volley-spelare som sällan blir totalt överkörd. Han har trots allt plockat ett par challengertitlar med den här spelstilen och den senaste knep han tidigare i år på ett indoor-underlag i Mexico. Han servar riktigt tungt och han är, de dagar han spelar bra, svårbruten.

Struvay har haft en lite tyngre period inför detta kval, men kollar man närmare på resultaten så är det egentligen inte så illa som det kan se ut vid första anblicken. 2-1 mot Menendez och 2-1 mot Clezar är absolut inga katastrofsiffror.

Vidare så lär Struvay ge allt han har här. Han har liksom ingenting att förlora över huvud taget. Precis alla väntar sig att Donaldson ska vinna och just det faktum att Struvay kan flyta med som underdog helt utan press i den här matchen tror jag kan passa honom utmärkt.

Vi behöver 6 games från Struvay här för att få minst VOID. Det ska han fixa om han inte har en fullständigt miserabel dag. Han har serve för att hålla minst 1 set riktigt tight, och faktum är att om han bara gör ett riktigt bra set så är vi troligen hemma.

Struvay ska som sagt stå som enorm underdog här, men en lina på 18.0? Nej, det tycker jag definitivt är för lågt.

/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE
@1x2se






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.