Speltips: Långtidsspel när svensken gör comeback

Astralis är en runda ifrån igen att vinna mitt bet, men man låter Liquid komma bakom tre personer som gör så spelet förlorar. Det går inte vår väg just nu men jag tycker mig ha hittat ett nytt fint spel. Vi har även OpTic som ska göra entré med sitt nya CoD-lag som är runt hörnet där jag tror vi kan hämta mycket värde. Mer om det till ett framtida inlägg, nu kommer ett av mina få långstid-spel som jag spelat på sidan!

FaZe - ESL One

FaZe är laget som har underpresterat sedan det startades. Sedan gick den svenska stjärnan Olofmeister ut att han tar återigen en paus från cs, vilket är hans andra paus efter hans handledskada. Man fick då ta in en annan svensk som ersättare vilket blev gamla NiP-spelaren Xizt. Nu är Olofmeister tillbaka och jag tror vi kommer få se en s.k "smekmånad" som många lag brukar ha när man får in en ny startfemma och motivationen går oftast upp under första månaden och attityden på spelarna i laget höjs. Olof har alltid varit uppe på tapeten på världens bästa CS-spelare och att få in honom är en enorm styrka. Man kommer även nästan precis få tre veckor att träna ihop inför eventet vilket är en perfekt tid att få ihop kemin i laget samtidigt som man kommer in på eventet med en bra attityd.

Deras konkurrenter i turneringen är: Mousesports, SK, Liquid. Mousesports har kommit fram till någon form av platå i sitt spel. Man kom upp från ingenstans när Ropz kom in i laget och började utmana de stora lagen och var verkligen någon form av "dark horse" inför varje turnering. Man var konstant undervärderade och nu när folk har börjat få upp förväntningarna på Mousesports efter deras resultat senaste halvåret har man börja vända nedåt. Känns faktiskt som Oskar och Ropz bör leta efter möjligheter inom de stora lagen för att kunna ta nästa steg och utvecklas. Mousesports är inte samma lag som man var för ett par månader sedan då man hade en lägstanivå som vi knappt hade sett i topplagen, man är inte där längre.

Ser faktiskt inte SK som någon seriös konkurrent för denna titeln. De har inte alls presterat och är alldeles för ojämna för att man faktiskt ska gå vidare och vinna hela turneringen. Liquid har faktiskt en intressant position och ser faktiskt ingen omöjlighet att man når en final i denna turneringen. Men jag tror helt enkelt FaZe kommer med Olof kommer vara för starka.

Spel: FaZe vinnare av ESL One @ 2.75

Spelstopp: 2018-06-13 10:00

Liga: ESL One Belo

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt