Speltips: Finalen av ESL Pro Finals!

Förra inlägget blev även det vinst. Vi skriver in tredje inlägget irad som vinst och vi ser mina spel jag bara lägger in spelboken går lite sämre. Känns som det har varit lite stolpe ut med väldigt jämna kartor när vi förlorar. CoD är över för denna gången och vi har en riktigt rolig final som spelas ikväll, i Counter Strike!

Astralis - Liquid

ESL Pro Finals är äntligen här. Jag har inte skrivit något inlägg eller spel under turneringen eftersom jag varit mest fokuserad på CoD-turneringarna. Känns som att det sker stora förändringar inom det området just nu och det är en guldgruva. Det som inte går att bortse ifrån är CS-scenens väldigt konstiga situation. Känns som alla kan vinna över alla men det finns ett undantag som heter Astralis. Sen Magisk kom in i laget istället för Kjaerbye känns det som man knappt har förlorat en karta, vilket faktiskt inte är långt ifrån sanningen. Det enda undantaget var under IEM Sydney när man håller på att göra en perfekt turnering tills man kommer till finalen mot FaZe och förlorar med hela 3-0. Man fick revansch idag då man slår ut FaZe i en semifinal med hela 16-3 16-6. Kvällens final spelas mot Liquid som man redan har spelat mot i turneringen, det slutade 16-10 16-7. Man har sett helt oslagbara igen som man gjorde under IEM Sydney, då var man inte ens nära att förlora en karta framtill finalen och nu sitter man vid exakt samma situation. Det enda kartan jag faktiskt är nervös för att Astralis ska torska är Mirage vilket jag verkligen tror på att man kommer banna.

Liquid har fått lite luft under vingarna nu när i princip alla andra lag blivit sämre. Man har presterat väldigt bra under hela eventet förutom just matchen mot Astralis. Att man vinner 2-0 varav en var i OT mot Mousesports är väldigt imponerande. Förutom den matchen har man faktiskt kommit väldigt lindrigt undan till finalen. Man mötte NaVi som jag tycker är väldigt tråkigt jag nu, man vinner om Simple presterar. Man vinner även mot Grayhound från Australien vilket man förväntas göra. Sista matchen man spelat under ESL Finals är mot Space Soldiers som radat upp katastrofala resultat på LAN senaste tiden. Det är ingen superimponerad bedrift man gjort hittills, jag tror inte man kommer få en karta ikväll.

Spel: Astralis -2,5 @ 2.51

Spelstopp: 2018-05-20 20:00

Liga: ESL Pro Finals

Bolag: Pinnacle

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt