Speltips: En svensk i Sverige och en kazak i Kazakstan

Det första spelet gick inte alls som jag hade tänkt mig. Bolt tappade serven i sitt första servegame i båda seten och då blir det jobbigt med uppförsbacke direkt. Han gjorde i övrigt ingen bra match heller så en riktig besvikelse.

Challenger Scheveningen
Joris De Loore-Joao Souza
Joris De Loore @1.80 bet365 3/5u

Här har vi ett spel som jag känner mig väldigt bekväm med där förutsättningarna för spelarna inför matchen är helt olika.
De Loore har haft en vecka på sig att förbereda för matchen efter att ha åkt ut i första omgången i Italien förra veckan där han förlorade mot Pedro Sousa i en ganska jämn match och det är absolut inget att skämmas över. Innan dess gjorde han det bra i kvalet till Wimbledon så formen är det nog inget fel på.

Souza däremot har en tuffare uppladning framför sig. Efter att ha förlorat finalen nu på söndagskvällen i Medellin ska han sätta sig på ett flyg mellan Colombia-Holland vilket efter lite snabb efterforskning är en resa på minst 20 timmar dessutom är det en tidssskillnad på 7 timmar så jag har svårt att se Souza kunna ladda om och prestera det som behövs för att besegra De Loore.
Kommer troligen spelas under tisdagen.

Challenger Astana
Andrey Golubev-Egor Gerasimov
Andrey Golubev @3.97 Pinnacle 2/5u

Här har vi lite mer av ett chansspel för här kan Golubev vinna med 7-6,6-4 samtidigt som han kan förlora med 2-6,4-6.
Golubevs form är svårbedömd men att han nu ska spela på hemmaplan i Astana där han själv bor och desssutom på det underlaget som han trivs bäst på så känns det som om det är dags för en bra prestation. Efter att själv ha sett honom i Jönköping förra säsongen där han gick till final så vet jag vad han kan prestera och om han lyckas komma upp i en hyfsat bra nivå i den här matchen så har han en god chans att vinna.

Gerasimov åkte otippat ut förra veckan i andra omgången mot 377 rankade Mats Moraing och gjorde dessutom en mindre bra insats i första omgången mot Gianluca Mager så även hans form är väldigt svårbedömd.

Mycket hänger som sagt på Golubev och gör han en bra prestation så kommer han vara svårbruten och då kommer det handla om små marginaler och då är nästan fyra gånger pengarna väldigt bra.

Challenger San Benedetto Matteo Berrettini-Andrea Arnaboldi Matteo Berrettini @1.699 pinnacle 4/5u

Här har vi två karriärer som går ut olika håll. Arnaboldi har visat väldig svag form på sistone framförallt på gruset där han har förlorat 7/8 senaste matcherna. Hans insats förra veckan mot Melzer var allt annat än bra och att det ska vända för honom på en vecka känns tveksamt.

Berrettini har tagit många steg denna säsong och är numera en stabil spelare på challenger touren och eftersom han bara är 21 år så har han helt klart potential att ta klivit in på ATP touren om två-tre säsonger.
Hans senaste singelmatch var för ca en månad sedan då han efter det var tvungen att vila på grund av problem med fotleden men den verkar inte längre störa honom då han förra veckan spelade dubbel i Perugia och såg ut att röra sig utan några problem.

Kommer Berrettini upp i samma nivå som han har haft under nästan hela säsongen så kommer Arnaboldi få det tufft. För mig är Berrettini alldels för stabil och ska vara stor favorit inför matchen.

ATP Båstad
Isak Arvidsson-Paul Henri Mathieu
Isak Arvidsson @4.12 pinnacle 2/5u
Isak Arvidsson +4.5 games @1.925 pinnacle 3/5u

Den här matchen skulle egentligen spelats idag men eftersom den regnade bort så spelas den istället imorgon runt kl 11:00.

Arvidsson imponerade på mig stort i challenger turnerigen i Båstad den här veckan där han utklassade Safranek och förlorade sedan i en jämn match mot Olivo. Han servade bra genom hela turneringen och varierade sitt spel bra då han hade vinnande slag både från backhand och forehand.

Motståndaren Mathieu är 35 årig fransman som ofta blandar väldigt mycket i sitt spel och kommer nu till Sverige efter att blivit överkörd förra veckan med 1-6,1-6 mot Norbert Gombos.

Arvidsson är inspelad på underlaget sedan förra veckan och med spel på hemmaplan så är det inget snack om att han är den som är mest motiverad av dessa två och då smakar 4 gånger pengarna väldigt bra. Garderar dessutom upp med ett handikapp för jag har väldigt svårt att se Arvidsson bli överkörd i den här matchen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.