Speltips: Viktigt bottenmöte

Haft ett litet uppehåll på bloggandet pga mycket på hemmaplan. Försökt lägga ut spel i spelboken, men tyvärr är formen sådär förtillfället. Igår satt dock två u23 matcher och vi vart rövade på ett hattrick i den 94e minuten då Brighton kvitterade mot Exeter så förhoppningsvis kan vi ro denna skuta mot bättre resultat nu.

Idag tar jag siktet på en av de två Championshipmatcher som spelas. Hull tar emot Barnsley och det är två lag som verkligen inte har råd att förlora detta. Med denna hängmatch ligger båda precis ovanför strecket och vinst idag kan skapa lite mellanrum till nedflyttningsplatserna, men en förlust innebär att man behåller sitt kritiska läge endast 1 eller 2 poäng ovanför nedlflyttningsplatserna.

Hull som ifjol spelade i Premier League har inte alls fått till det i år. Nu sålde man visserligen av många av sina tongivande spelare ifjol, men till skillnad från exempelvis Sunderland så tycker jag det finns en grundkapacitet att åtminstone vara på den övre halvan i tabellen. Spelare som Dawson, Larsson, Evandro, Diomande, Dicko, Hernandez vittnar på att kvaliten finns där. Nu är det inte bara ett sportsligt misslyckande. Man har haft extremt mycket skador. Bland annat har Hernandez vart borta i 6 månader, men spelade förra veckan för u23 laget i utvecklingsserien och borde vara tillbaka inom några veckor. Det är såklart ett enormt positivt besked för Hull i kampen att behålla sin plats i Championship...

I takt med att spelarna kommit tillbaka från skador har även formen sakta stigit. På hemmaplan är man obesegrade senaste 7 matcherna och bland annat formstarka lag som Derby och Fulham har inte lyckats vinna emot dem. Senast vann man emot Sheffield U med 1-0 och man går in i denna match med gott självförtroende.

Manager Adkins berättar inför detta mötet att två spelare kommer testas sent efter smällar i fredagens vinstmatch. Dock vill han ej berätta vilka dessa är. Hernandez lär ej spela och även stort frågetecken på norrmannen Henriksen. Men i övrigt ska man ha en stark startelva. Man har på slutet satt en tätare defensiv och inte spelat lika naivt som man tidigare gjorde. Vet inte hur många matcher de har denna säsong där de förlorat, med 3-2 4-3 osv. Adkins angav i en PK för några veckor sedan att fokus legat mycket på försvarsspelet och jag tycker man börjat skönja detta. 1 mål senaste 4 hemmamatcherna är väl ett kvitto på det.

Barnsley är även de en besvikelse hittils denna säsong. Visst, man har inte lika namnstarka spelare som Hull men ändå ett lag som inte borde husera i botten av tabellen utan snarare mitten.

Till denna match har man defensiva bekymmer. Pinillos var sjuk senast och är högst tvecksam till start. Även Mills är högst tvecksam och med dessa två spelare out kommer man ha stora problem där bak. Framåt har man lånat in Swanseas yngling McBurnie. En favorit för mig som följer u23 bollen då han ifjol förmodligen var u23 kanske största stjärna, men han har inte riktigt fått till det i seniorbollen än. Man har även köpt in en herre vid namn Knasmullner från Admira Wacker. Inte koll på honom än, men han hade en imponerande målsnitt i sin förra klubb med 12 mål på 19 matcher denna säsong. Han började på bänken senast men det är nog bara en tidsfråga innan han får chansen från start.

Som sagt en match där ingen får förlora skulle ju kunna innebära att krysset ligger nära till hands. Dock så tycker jag att vågskålen lutar över mot Hull. Man vann bortamatchen i höstas och Hulls numer diciplinerade spel borde kunna ge utdelning tillslut. Viktigt att de har koll på MCBurnie på topp, men tar de ner honom ska man ha en bra chans att vinna denna match. Får vi dessutom hjälp av de skadror som oroar i Barnsley lägret så känns helt plötsligt ettan väldigt stark. Man får just nu raka ettan för 2 ggr pengen och själv skulle jag nog värdera den till 1,8 så för mig är spelet givet. Ser nu att oddsen börjar röra sig uppåt så kanske kan man is i magen och vänta upp den över 2. Jag själv tar dock nu och hoppas att the Tigers löser detta ikväll

Tid 2018-02-27, 20:45
Match: Hull - Barnsley
Spel Hull -0,5
Odds 2,0
Bookie: Betfair (Finns fint på Pinnacle och andra sajter med mer limits strax under)
Insats Flat (5u)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.