Speltips: Äntligen lite Call of Duty

Tjena,

Resultaten de senaste tre dagarna eller så har varit väldigt fram och tillbaka och vi har gått cirka 4 units back under dessa tre dagar. Det ska det bli ändring på nu när det äntligen är ett Call of Duty event igen. Händer inte allt för ofta nu när det bara är events och själva ligan har inte startat än. Den börjar i mitten av April och fortsätter då varje helg med nya lag.

Event: CWL Open MLG Dallas
Match: OpTic Gaming vs Red Reserve
Spel: OpTic Gaming -2.5 @ 1.90
Värdering: 2.5/5u
Bolag: Coolbet

Som sagt äntligen CoD igen och nu måste jag steppa upp. Om ni inte redan visste om det vid detta lag så brukade jag själv tävla i dessa events och pratade lite om det i den senaste upplagan av 1x2 podcast så om ni inte redan lyssnat på den så rekommenderar jag att man gör det. Inför detta event dock så har det hänt en del lagbyten och tänker att jag snabbt går igenom dessa byten, speciellt bland de Europeiska lagen.

Red Reserve: Joee, Urban, Seany, Niall.
Elevate: Reedy, Rated, Watson, Zed.
Splyce: MadCat, Bance, Jurd, Zer0.
Epsilon: Joshh, Dqvee, Vortex, Hawqeh.

Fnatic och Infused har kvar samma spelare som tidigare. För er som inte har någon koll alls så spelade Zer0 och Rated tidigare i Red Reserve tillsammans med Joee och Urban. Joshh spelade i Splyce. Det var så att Joshh valde att gå till Epsilon istället för Splyce och det var det som startade allt. Joshh är en bra in-game leader och kan ha varit så att Splyce faktiskt slutade att lyssna helt på honom eller så var det bara så att förtroendet för honom hade försvunnit lite. Jag tror nu att Bance kommer att ta över som ledare och med en av Europas bästa, Zer0, när det kommer till ren firepower så tror jag att detta Splyce lag kan bli otroligt bra så länge allt klickar.

Texten där om Splyce var mest för att jag redan har spel ute på Splyce och ville att ni skulle få några av mina tankar varför jag tror Splyce vinner de matcherna men för att fokusera på denna match så är detta det absolut perfekta läget för denna match. OpTic som verkar ha klickat igen för hur man ska spela på IW med Formal som in-game leader och deras SnD är nästan helt perfekt. På tidigare spel hade lag chans mot OpTic för att deras SnD var så svag och eftersom det är två SnD maps i en serie blev det oftast jämnt. När OpTic kommer igång är det inget lag som ens kommer i närheten till hur bra de är.

OpTic behöver aldrig riktigt alla fyra spelare att spela bra utan har Formal ett bra game tillsammans med någon annan och en till som spelar helt okej så är det väldigt svårt för lag med lite firepower att ens komma nära att slå OpTic. De har för mycket firepower för att underdog lag ska vinna HPs emot dem, deras SnD och samspel är för bra för att lag som inte är SnD specialister ska kunna vinna mot dem. När OpTic sen har fått sin 2-0 ledning och de är igång och har momentum med sig så är det hur svårt som helst för vilket lag som helst i världen att försöka vinna uplinken.

Nog om storfavoriterna OpTic och vi tittar mot Red Reserve. Laget som har spelare som inget annat lag kände att de behövde. För att sedan efter alla byten gå in och komma två i den första 2Kn och sedan vinna den senaste. På pappret ser det helt otroligt ut och ska vara rankat som Europas bästa lag. Men nej, bara nej. De lyckades vinna 2Kn för att de gjorde två stycken reverse sweeps och en av de två var i finalen. För att inte gå in för djupt och göra detta inlägg till en bok så kan man inte låta ett lag som OpTic ta en 2-0 ledning och hoppas på att man sedan börjar spela bra från ingenstans utan momentum på tredje mappen mot OpTic. Jag tycker att man saknar firepower helt för att mätas mot OpTic över alla gamemodes och jag tror deras online prestationer inte kommer att visas upp idag på LAN.

Till 1.90 spelar jag detta spel alla dagar i veckan. Det finns även en hel del andra spel i spelboken för detta event så ta er en titt där också. Ciao.

-

@cappehbets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.