Speltips: Fotbollsgodis utlovas!

Under söndagens lunchmatch bjuds vi på underhållning ifrån Mapei-stadion där Sassuolo tar emot Napoli, ett Napoli som jagar Roma och nu fått vittring på den så åtråvärda andraplatsen.

Om vi börjar med hemmalaget så tog man i helgen en väldigt meriterande seger, man slog ett formtoppat Sampdoria som innan dess förlust här slagit både Inter och Roma bland annat. Det var lagets första vinst på sju försök och den ska nog inte överskattas riktigt så mycket. Man hade en rätt solid tanke när man gick in i denna match och där man till en början levde på den otroliga start man fick då Sampdoria inte riktigt hade klivit in på stadion än, men där man efter ett bortamål som styrdes in via en back så sakterliga hittade tillbaka in i denna match och kunde utnyttja sina kanter som motståndarlaget helt hade släppt. Med enkla långbollar i blindo kunde man såra Sampdoria väldigt lätt och lyckades också vända på matchen efter halvtid med två mål på tio minuter.

Men det raka, och förutsägbara, spelet har inte givit någon större framgång egentligen. Det var nytt under fjolåret när man chockade Italien och sedan dess har deras breddande ytterspelare blivit konsekvent nedstängda. Att man här lyckas slå Sampdoria är stort, men också ett underbetyg till Giampaolo och hans tränarstab, lite för mycket lathet tycker jag det luktar.

Man har i Sassuolo tillbaka supertalangen Berardi efter avstängning här, däremot saknas både Peluso och Politano. Men störst frågetecken hissas ändå kring strikern Defrel, som efter att redan ha ryktas bort redan i januari har liksom försvunnit ur laget med några gästspel. Troligtvis säljs han i sommar men någonting verkar inte stå rätt där, dessutom väldigt skadedrabbad och det är väldigt oklart om han kommer att medverka på söndag. Sassuolo har under säsongen levt på hans bidragande och utan honom har Matri inte kunnat ersätta hans position med önskat resultat på topp.

Napoli stod för en imponerande 3-0 vinst emot Udinese, ja det var väl såklart ingen som trodde att de skulle förlora heller. Men detta Udinese var då i en riktigt god form och visat upp fina resultat på slutet, tillslut föll man på både sin egen tvivelaktighet och Napolis skicklighet att nöta ut sitt motstånd. Man verkar i Neapel må ganska bra och relationen mellan tränare Sarri samt president Aurelio De Laurentiis verkar på ytan vara förvånansvärt fungerande. ADL är nöjd med vad Napoli presterar vilket ger Sarri det utrymme han vill ha, det är också något som synts till i resultatraden.

Man har stått upp fantastiskt bra i dubbla möten med Juventus, där man fått ett erkännande via en vinst och ett kryss, man städade även av ett väldigt bra Lazio som är formtoppat med 0-3 borta, även om deras tränare Inzaghi lite grann ställde ut skorna redan innan mötet.

Man kommer här i jakten på Roma, som är två poäng före. Det finns inga poäng att mista nu och mot ett Sassuolo som förlikat sig med att deras säsong inte blev som det var tänkt och ett Europa-spel som sänkte dom, så tror jag man inte får ett allt för hårt motstånd här. Det kom rapporter idag om att Hamsik eventuellt missar matchen då han dragit på sig någon form av skada men har även numera fullgodiga ersättare i både Zielinski främst, men även en Rog och Diawara som dock hellre tar de lite mer defensiva rollerna på mittfältet. Kontentan är att jag absolut inte är orolig utan det öppnar för ett lite mer svängigare Napoli med mer offensiv kraft. Milik/Pavoletti som startmän är också något jag avfärdar lite då det är rätt tydligt att de kommer att implementeras på riktigt under nästa säsong, om de får chansen. Nu handlar det om jakten på direktplatsen till Champions League och då med enbart ligan att fokusera på räknar jag med att Mertens-Callejon-Insigne får fortsatt förtroende.

Dessa herrar bör få det lugnt emot ett Sassuolo med en väldigt gammal legend, Cannavaro, i mittlåset tillsammans med Acerbi. Det bör finnas ytor tillräckligt nog för att lösa både sin lina på -1.25 och ett överspel. Tror på en underhållande match och kommer att placera två spel, varav ett redan dök upp under dagen.

Napoli -1.25 spelas till 1.88 hos Pinnacle.

Sedan har jag Ö3.0 mål till 1.89 hos Pinnacle, det oddset finns numera till 1.85 hos dem och är fullt godkänt. Det är ett odds jag spelar ned till 1.80 med gott samvete.

Målfest och en stabil Napoliinsats på agendan, det ska bara ske. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.