Speltips: Målskytt spelas i hett Milanoderby

Lautaro Martinez
Derbydags i Milano och detta mellan Inter och AC Milan. Det är tabelltvåan som tar emot femman i Serie A-tabellen och med tanke på den prestation Napoli stått för är det bara trepoängare som räknas här, vilket bör öppna för mål...

Levande spel

2023-02-05 20:45
Lautaro Martinez målskytt (anytime) @ 3.35
Inter Milano
AC Milan


Inter går in som favoriter i detta heta derbymöte och ju närmare matchen vi kommer desto tydligare tror jag faktiskt att favoritskapet kommer vara. Milan har inte riktigt hållit någon toppklass denna säsong och just nu är de femma i Serie A-tabellen med 38 poäng inspelade. Bara två färre än Inter, men... Milan har inge toppform!

Rejäl smäll senast!

Ser man till AC Milan och deras resultatrad så har de ingen vidare form inför denna vitkiga derbymatch. Milan står faktiskt på tre raka förluster och den senaste kom mot Sassuolo på hemmaplan med hockeysiffrorna 5-2. Det är vad jag kallar för rejäl smäll och då ska vi också komma ihåg att man i matchen innan det hade Lazio borta och då föll man med 4-0. 2-9 (nio i baken!!!) på de två senaste... det är inte mästarklass!

Inter har en potentiell skyttekung!

Inter går desto bättre! Två raka vinster är bra då de haft Atalanta i Coppa Italia och innan det Cremonese borta i ligan där de vann med 2-1. Dessa segrar bygger stabilitet och trygghet och även om det är en lång väg upp till Napoli i tabelltoppen så får Inter lite arbetsro då de är uppe på andraplatsen åtminstone! I Inter finns dessutom en potentiell skyttekung och detta i argentinaren Lautaro Martinez. HIttills har han levererat elva mål och med den målskörden är han just nu tre mål bakom Osimhen i topp.

Analys och speltips

Jag har snöat in på att Inter ska ses med bra chans i detta derby. Dels för att de har en bra form, men också för att Milan inte alls presterar på topp just nu. Nio baklängesmål för Milan på de två senaste imponerar inte på mig och när de här möter ett Inter som kan ta tredje raka... då får Milan se upp! Jag förväntar mig att denna derbymatch kommer ge mål och framförallt från hemmalaget, Inter. Att Martinez, Lautaro vid förnamn, står för ett mål i matchen till 3.35 är jag villig att satsa en slant på och det är också precis vad jag kommer att göra.

Resultat i matchen? 2-0 Inter, eller möjligen 2-1.... men så länge Lautaro målar är jag nöjd för då räknar vi poletter in och det är alltid välkommet!

Gurra.






Levande spel

2023-02-05 20:45
Lautaro Martinez målskytt (anytime) @ 3.35
Inter Milano
AC Milan


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt