Speltips: Tysk revansch och ett hemmastarkt HK Aranäs!

En allt för svag första halvlek av Sverige mot Tyskland gjorde att man aldrig hade chansen att komma tillbaka och Sverige vann tillslut med 2 bollar. Idag är jag övertygad om att tyskarna är ute efter revansch och den här gången på hemmaplan!

Som ni kommer se så blir det inte så mycket text kring matchen mellan Tyskland - Sverige då jag drog igenom alla förutsättningar i gårdagens inlägg och de förutsättningar som ändras inför returmötet i Tyskland tar jag upp mer nedanför.

Träningsmatch

Tyskland - Sverige, spelstopp 19/3 17:15.

Som bekant åkte Tyskland på förlust med 2 mål i Partille under lördags eftermiddagen. Tyskland inledde riktigt dåligt och låg under med 16-9 i paus kombinerat med ett sanslöst målvaktsspel från den svenske Andreas Palicka. Tyskland spelade upp sig under 2:a halvlek men kom aldrig riktigt nära. Som jag nämnde igår så har Tyskland på pappret ett mycket bättre lag än Sverige och nu är det då dags för hemmaplan och Hamburg. Söndagens returmatch är alltså på tysk mark och räkna med ett revanschsuget men framförallt ett mer hungrigt tyskt landslag, varför man har returmatchen här dagen efter är för att det är "Handbollens dag" i Tyskland som ska vara rätt stort, vad det innebär mer än en hyllning till handbollen är jag inte säker på men de verkar ta det på största möjliga allvar. Vad jag bör tillägga som inte kom med i gårdagens inlägg är att Tyskland har en ny förbundskapten som gör sina 2 första matcher i dubbelmötet mot Sverige och det är inget snack om att det bara är vinna och helst med stor marginal i sin första match på hemmaplan och under denna "speciella" dag.

Tyskland kommer slå Sverige, allt annat är en sensation i mina ögon. Jag är också fast besluten om att man vinner med minst 4-5 mål, tar tag i taktpinnen från början och kör över så som bara tyska lag (I alla sporter) kan göra.

Jag väljer att spela 4/5 units på Tyskland -2.5 @ 1.80 på bet365.

Helt klart spelbar en bit ner, till åtminstone 1.60.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spel nummer 2 hittar vi i Kungsbacka, Handbollsligan och matchen mellan HK Aranäs - Ystads IF HF.

Handbollsligan

HK Aranäs - Ystads IF HF, spelstopp 19/3 17:00

Aranäs ligger på en 11:e plats vilket innebär att man bara har 1 placering upp till säker mark som just nu innehålls av Ricoh som är 4 poäng före men dock med 1 match mer spelad. Med andra ord är det en väldigt viktig match för hemmalaget som garanterat ser den här matchen som en av de rimligaste vinstchanserna man har kvar innan grundserien är slut. Aranäs har 3 raka förluster men jag tycker inte man är i någon speciell svacka Redbergslid och Alingsås på bortaplan är inget att skämmas för medan förlusten hemma mot Ricoh med uddamålet givetvis var en stor missräkning. Man ska annars inte räkna bort Aranäs på hemmaplan, eller vad sägs om vinster på hemmaplan i år mot IFK Kristianstad, Lugi HF samt oavgjort mot HK Malmö. Som jag skrivit i tidigare rekar när det kommer till Aranäs är vilket jobb Jerry Hallbäck har gjort med Aranäs, något som tagit han till just Ystads IF från och med nästa säsong där hans son Anton Hallbäck spelar just nu.

Ystads IF HF ligger på en 8:e plats vilket innebär den sista slutspelsplatsen, nu bara 3 poäng före ett vilt jagande Skövde som slog Karlskrona komfortabelt i fredags. Ystads senaste match var ett riktigt bottennapp, förlust på hemmaplan mot just IFK Skövde HK med 29-32. Ystad hade inför säsongen som vanligt stora förhoppningar både från media och från omklädningsrummet men man har återigen inte varit närheten av dessa mål och även om man nu säkerligen kommer hålla undan och ta den sista slutspelsplatsen så kommer det bli respass direkt i kvartsfinalen mot vilket top 6 lag som helst, det kan jag nästan lova. Man är ett bra hemmalag och där finns potentialen till att slå alla lag, men kollar vi på hur det ser ut på bortaplan i år så är det inget att hurra över. Det har blivit enbart 4 vinster och då är det mot lagen Aranäs, Karlskrona x2 och Ricoh, lag som man ska slå.

Jag tror att ett Aranäs på hemmaplan har bra chans att slå Ystad som inte har fått till det på sistone och som dessutom har haft problem med skador där ett av namnen är Kim Andersson. Trodde personligen inte att Ystad skulle bli så här stora favoriter så jag väljer att ta 2 spel i den här matchen.

Jag väljer att spela 3/5 units på HK Aranäs +2.5 @ 1.85 på Ladbrokes & 1.5/5 units på HK Aranäs -0.5 @ 3.60 på bwin.

+2.5 tycker jag är spelbart ner till runt 1.70-1.75 och den raka till runt 3.10-3.20.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.