Speltips: BIG - Wololos

Fantastiskt fint av Rogue att vinna matchen inatt mot LuminosityNuke. Syntes rätt tydligt vem som var förberedd på kartan och vem som var där för att vinna. Visst att Rogue stundtals såg ut att tappa det, man hade en del rundor man bara skulle vunnit, tex mot pistoler, men man lyckades ändå kamma hem vinsten rätt komfortabelt när man kom över på CT-sidan. Skön vinst som sagt!

Inatt vänder vi blickarna mot WESG för inatt är det nämligen dags för gruppspel nummer två där vi har fått två riktigt fina grupper med riktiga utmanarna för förstaplatsen i turneringen. Det kommer nog stå härliga till här ska ni se och jag tror att vi får se en och annan skräll på vägen dit faktiskt.

Mitt fokus i detta inlägg blir på matchen mellan BIG - Wololos där jag tycker spanjorerna har ett bra övertag på att plocka en karta. Mycket bättre än vad bolagen tycker. Det är faktiskt så att BIG varit i en lång svacka ett bra tag nu och gjort klart att LEGIJA och keev inte ska spela med dom längre vilket är både bra och dåligt. Hade man fått lite mer tid med keev så tror jag att de hade kunnat göra under för killen är faktiskt bra, men han behöver enorm tid. Tiden är väl också det som laget inte har. Sagt och gjort, så har dom istället plockat in tizian och luckerrr vilket är två bra och unga talanger som absolut har mycket att visa för världen, men också att bevisa just för spotten dom har tagit i ett lag som BIG.

Pressen är stor på laget och det har börjat rätt dåligt om man ska vara helt ärlig men på senare tid och framförallt just i detta event så har det vänt. Man startade gruppen starkt och gick faktiskt ut som segrare med hela 3-0 i gruppen efter att ha slagit både SK och Ryssland. Jag tänker inte ta det ifrån dom, de har dom verkligen gjort bra, men man bör tänka på att Ryssland saknar sin, överlägset bästa spelare flamie, och att SK inte alls är i närheten av vad dom brukar vara.

Nu är det dock andra bullar. Nu ska de in i gruppspel nummer två och än en gång göra bra ifrån sig. Nerverna kommer än en gång spela stor roll, speciellt för de nya spelarna, och tabseN och nex kommer inte kunna bära hela laget på sina egna axlar mot motståndet de kommer möta nu. Motstånd, som faktiskt är här för att vinna.

Wololos är en mix mellan spanska spelare med Mixwell i spetsen. De har gjort det väldigt fint i turneringen och har gått 2-1 i gruppen efter en förlust mot Belgien i en match man faktiskt borde vunnit. Man gjorde det bra, speciellt första halvan, men föll ganska hårt i halva nummer två. Det såg bra ut men man tappade fokus och kunde inte slå ner ex6tenz magi som trollades fram i andra halvan av matchen.

Laget består av bra spelare. Man har som tidigare nämnt Mixwell i spetsen men man har också spelare som lOWeL och SOKER för att nämna få. lOWeL som tidigare lirat i bland annat Mousesports och gjort det bra där men också SOKER som är spelat i spanska stjärnlaget x6tence. Man har även kairi och eastor, två spelare som också spelat för bland annat x6tence. Det är talangfulla, erfarna, taktiska och väldigt strukturerade spelare i detta laget och laget överlag spelar väldigt bra ihop.

Inför detta eventet har man tränat väldigt hårt. Man har spelat en del online matcher som har gått lite huller om buller men framförallt har man haft fullt fokus på just detta event och laget har gjort väldigt bra förberedelser. Laget är här för att vinna och det syns tydligt på hur dom spelar.

Går man ner till kartor så tror jag att BIG kommer försöka att få med sig Train här och Wololos är inte rädda för att spela den kartan. Likaså vill Wololos helst spela Overpass eller Mirage vilket är kartor BIG inte är lika glada för. Inferno är en karta som inte kommer spelas då BIG har börjat välja bort den, likaså kommer Nuke inte spelas för Wololos del.

Jag tycker mig se spanjorerna ha en bra chans att plocka en karta här. Får man Train emot sig av BIG och sedan själv väljer Overpass/Mirage så ska det bara gå att fixa minst ett lika i denna matchen. Sannolikheten att dom gör det helt ärligt talat är högre än vad oddsen säger.

Speltips: Wololos +1.5

Liga: WESG

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.751

Spelstopp: FREDAG 06:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.